You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Argentina

Oversigt
Projektoversigt
 • Placering:
  Cordoba, La Calera og Villa Allende
 • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
 • Projekttype: Børnehaver, forsamlingshuse, suppekøkkener og centre for handicappede
 • Aldersgruppe: 0-14 år
 • Antal: 15-20
 • Indkvartering: Værtsfamilie
 • Priser: Fra Loading...
 • Projektlængde: Fra 2 uger
 • Startdato: Fleksibel

Vores humanitære projekter foregår i og omkring Cordoba, La Calera og Villa Allende. Som frivillig kan du arbejde i børnehaver, i suppekøkkener og i forsamlingshuse.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Argentina havde en massiv økonomisk krise tilbage i 2001-02, og har siden haft store udfordringer med at komme på fode igen. Vi oplever områder med begrænset adgang til uddannelse, marginalisering, misbrug, og mangel på støtte til børn.

Idet børnene ikke taler engelsk er det en stor fordel hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Alternativt kan du tage et sprogkursus samtidigt med du arbejder på et af vore humanitære projekter.

Frivilligt arbejde med børn i Argentina

Frivillig på humanitært projekt i Argentina

Som frivillig på et humanitært projekt er din rolle at støtte det faste personale i det daglige arbejde, især ved undervisningsaktiviteter og omsorgsarbejde. Frivillige vil specielt fokusere på at lære børn alfabetet, talrækken og ellers styrke deres tidlige udvikling.

Du vil deltage i og hjælpe med en lang række aktiviteter, der varierer afhængigt af den aldersgruppe, som du arbejder med. Nogle gange er arbejdet struktureret, andre gange er det mere frit, såsom leg med børnene.

Uanset hvor du er, vil du hjælpe med det praktiske arbejde, men du hjælper også at lave lektier med børnene, organisere forskellige kreative workshops, og generelt underholde børnene.

Projects Abroad hjælper dig gerne, hvis du har idéer, du gerne vil have gennemført på dit projekt. Det kan være alt fra maling til et klasseværelse, materiale til undervisning eller en dag, hvor alle frivillige samles og f.eks. renoverer en legeplads.

Hvis du har erfaring i at arbejde med handicappede, er det også muligt at arbejde contre for handicappede børn og unge.

Alle børnene havde dog det tilfælles, at forældrene ikke kunne tage sig af dem på en eller anden måde. Jeg skulle lave aktiviteter med dem hver dag, og samtidig hjælpe dem med helt generelle hverdagspligter som lektier, oprydning og gå i bad.
Louise, frivillig

Frivillig på humanitært projekt i Argentina reparerer et hus

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Argentina har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Argentina. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Argentina, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler og støttegrupper for ældre og mødre med babyer.

 

Argentina Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲