You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Argentina

Oversigt
  • PLACERING: Cordoba
  • ProjektLængde: Fra to uger
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Klik her for at vælge projekt

Argentina Argentinske mænd

Argentina er det 8. største land i verden, det næststørste land i Sydamerika og i det hele taget et land med store variationer. Du vil blive betaget af de fantastiske og utroligt forskelligartede landskaber. Der er meget at opleve - alt fra den udstrakte atlantiske kystlinje til gletsjere, Andesbjergene og de umådelig store 'Pampas'.

Argentina har sydamerikanske traditioner, men samtidig europæiske tilbøjeligheder. Det er et elegant land, rigt på kulturelle, naturlige og sportslige ressourcer og med en veluddannet befolkning. Argentina har set store fremskridt siden landet blev ramt af en stor økonomisk krise i 2001-02, men landet står stadig overfor store udfordringer med fattigdom. Det ses tydeligt i de områder hvor vi har vores projekter: marginalisering af samfundsgrupper, mangel på uddannelse, stofmisbrug og alt for få aktiviteter for børn.

Projects Abroad i Argentina

Vores projekter har base i og omkring byen Unquillo i Cordoba-provinsen.

Frivillig i ArgentinaDu vil få gode råd til hvordan du bør forholde dig, og du hører mere om kulturelle forskelle som du skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at du husker på at du skal tilpasse dig den lokale kultur og normer og ikke omvendt.

Du kan glæde dig til at blive en del af et internationalt netværk af frivillige fra hele verden. Du lærer ikke kun mere om den lokale kultur men også om den kultur de øvrige frivillige kommer fra. Vores lokale personale hjælper dig til rette på dit projekt og hos din værtsfamilie. Vi arrangerer også forskellige sociale aktiviteter for de frivillige således at I får skabt tætte bånd og gode oplevelser.

Igennem opholdet var jeg på flere rejser med de andre frivillige. Jeg tog bl.a. til Buenos Aires og Iguazu Falls. Argentina er et kæmpe land, og der var så meget spændende at se og opleve, og jeg lærte en hel del af at rejse rundt og opleve, at alting ikke altid går, som man havde forventet
Eva, frivillig

Oplev mere!

Frivillige planter træer i Argentina

Som frivillig vil du bo i Unquillo, Villa Allende eller Rio Ceballos hos en lokal værtsfamilie, som vil dig give et godt indblik i den argentinske kultur og levemåde. Disse smukke byer er kun 25 km fra Cordoba - Argentinas næststørste by - og er ferierejsemål for mange argentinere fra Buenos Aires. Derudover er byerne den perfekte base: Du kan nemt besøge turistattraktioner som Che Guevaras hus, Pan de Azucar-bjerget og utallige nationalparker og søer. I Argentina har du også god mulighed for at trekke, klatre, ride eller endda stå på ski. Landet er meget varieret, og du kan nemt besøge nogle af de spændende nabolande i regionen.

Vores projekter er tilgængelige for enhver, der er interesseret i frivilligt arbejde i udviklingslande, hvad enten du tager et sabbatår, sommerophold eller en pause fra karrieren.

Overvejer du frivilligt arbejde i Argentina eller et andet sted i Sydamerika, vil du altid møde mange andre frivillige da mange af vores projekter er meget populære. Læs mere om de forskellige muligheder og kontakt os endelig for mere information.

Projekter i Argentina

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲