You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Afrika

Ulandsfrivillig i Afrika

Frivilligt arbejde Afrika

Med frivilligt arbejde i Afrika har du mulighed for at opleve kontinentets store diversitet, forskelligartede kulturer og spændende folk. Vi har en lang række forskellige projekter i flere afrikanske lande, hvor frivillige mødes og hjælper til.

Du har med andre ord mulighed for at yde en stor indsats i et lokalsamfund og samtidig få en stor oplevelse selv.

Dine muligheder for frivilligt arbejde i Afrika

Frivilligt arbejde Afrika

Vi arbejder i flere lande spredt ud over det afrikanske kontinent: BotswanaEtiopien, Ghana, Kenya, Madagaskar, Marokko, Senegal, Sydafrika, Tanzania, og Togo. Uanset hvor du rejser hen, bliver du mødt af store smil og nysgerrighed. Trods Afrikas mange forskellige lande og kulturer har de det tilfælles, at gæstfriheden og venligheden imponerende.

Alle frivillige kan hjælpe til på forskellige projekter som f.eks. undervisningsprojekter, naturbevaring og humanitære projekter.

Husk at du kan kombinere projekter og lande, og dermed prøve frivilligt arbejde i Afrika fra flere måder, f.eks. engelskundervisning på en skole i Ghana og naturbevaring på savannen i Sydafrika. Det er op til dig!

Frivilligt arbejde i Afrika - med tid til oplevelser

Frivilligt arbejde Afrika

Frivilligt arbejde i Afrika handler først og fremmest om at arbejde på projekter, men du vil også have tid til at rejse. Da du har fri i alle weekender, vil du her have mulighed for at udforske det land du befinder dig i – og/eller de omkringliggende lande.

Fra de fascinerende Atlasbjerge i Marokko til fantastisk dyreliv i Sydafrika; fra Kilimanjaro og hvide sandstrande i Tanzania til Etiopiens gamle kirker – for blot at nævne få attraktioner. Risikoen for at kede sig skulle med andre ord være minimal!

Igennem frivilligt arbejde i Afrika har du en mulighed for at tilbyde et værdifuldt bidrag og på samme tid til at udvikle dig i både fagligt og personligt. Mens din indsats og dine færdigheder er værdsat, vil du hurtigt indse den enorme rigdom, som du vil modtage til gengæld.

Du vil være gæst i en lokal familie, du vil bo og arbejde i et afrikansk land, og du vil udveksle livssyn og perspektiver med lokale samtidig med du får nye venner og tilegner dig nye færdigheder. Du vil med andre ord føle intensiteten af en oplevelse, der vil ændre dit liv.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲