You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold i 30 lande

Frivilligt arbejde i Afrika

Rejs til Afrika som ulandsfrivillig - det mest spændende kontinent i verden! Undervis på en skole i Madagaskar, arbejd med naturbeskyttelse i et naturreservat i Botswana, lær om medicin på et hospital i Tanzania eller arbejd med menneskerettigheder i Ghana! Der er masser af muligheder i flere lande i Afrika! Er du klar til at udforske dette smukke men fattige kontinent sammen med frivillige fra hele verden?

Frivilligt arbejde i Asien

Rejs til Asien og se med egne øjne de store og fantastiske kulturforskelle. Uanset hvilket land du rejser til i Asien vil du opleve en gæstfri befolkning som tager varmt imod dig. Landene er vidt forskellige, og ligesom andre frivillige rejser du hjem med en unik oplevelse. Arbejd med handicappede børn på et humanitært projekt i Vietnam, undervis i engelsk i Cambodja, hjælp til på naturprojektet i Thailand, bo sammen med en nomadefamilie i Mongoliet og meget mere.

Frivilligt arbejde i Sydamerika

I smukke Sydamerika kan du udforske spændende kulturer, møde autentiske folkefærd og opleve storslået natur. Du kan arbejde på regnskovsprojekt i Amazonas i Peru, hjælpe udsatte børn i Bolivia, på sportsprojekt i Argentina eller undervise på Galapagos. Og så kan du blive knivskarp til spansk imens!

Frivilligt arbejde i Latinamerika & Caribien

Havskildpadder i Mexico eller med børn i Jamaica? Vi har projekter i en række lande i Latinamerika som kvitterer for frivilliges arbejdskraft ved byde frivillige velkomne med åbne sind og store smil. Du kan arbejde på projekter hvor du hjælper mennesker, dyr eller naturen. Uanset projekt vil du være til stor nytte, og oplevelserne for dig og de andre frivillige sætter kun fantasien grænser for.

Frivilligt arbejde i Europa

I Europa kan du rejse til smukke Italien og fascinerende Rumænien. I det sydlige Italien samarbejder vi med Røde Kors om at hjælpe de mange flygtninge, som krydser Middelhavet for at komme i sikkerhed. I Rumænien er EU's velstand stadig meget langt væk, og der er brug for dig på en række forskellige projekter inden for humanitært arbejde, dyrepasning, medicinske projekter, arkæologi og meget mere. 


Frivilligt arbejde i Stillehavet

Stillehavet er det største ocean i verden og omgiver hundredvis af smukke øer og lande, heraf Fiji og Samoa, som di kan rejse til som ulandsfrivillig eller studerende på praktikophold.

Tilbage til toppen ▲