You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Skræddersyede projekter

Takket være vores store fællesskab af frivillige fra hele verden, kan vi arbejde på en lang række forskellige projekter. Inden for hver projektkategori har vi typisk flere projekter. Du kan frit vælge mellem vores kategorier, og kombinere dem så de opfylder præcis dine ønsker. Det betyder at vi kan tilpasse dit ophold efter dine ønsker, evner, og behov.

Hvis du er interesseret i et bestemt land, kan du opleve det ved at arbejde på flere forskellige projekter. Dette giver dig en dybere indsigt i landet fordi du netop oplever det fra flere forskellige vinkler.

Du kan også vælge at kombinere projekter i forskellige lande og dermed designe dit eget forløb og din egen rejseplan. Vi arrangerer stadig alt for dig.

Måske har du lyst til rejse under et bestemt tema, som for eksempel dyrepasning, sport, jura, undervisning eller andet eller måske vil du arbejde på 3 vidt forskellige projekter i 3 vidt forskellige lande; der er med andre ord rigtigt mange muligheder for at kombinere dine projekter præcis som du har lyst til.

Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at opnå dine ønsker. Du kan få mange forskellige oplevelser, få styrket dit CV på mange områder, og sidst men ikke mindst få styrket dig selv!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲