You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lokal indkvartering

Vi stræber altid efter at indkvartere frivillige hos lokale værtsfamilier. Dette giver de frivillige en større mulighed for kulturel udveksling og mulighed for at blive en del af lokalsamfundet.

I Kina, Cambodja og Vietnam bor frivillige typisk sammen i lejligheder, idet lokale familier ganske enkelt ikke har plads til at have frivillige boende. På hovedparten af vores Natur & Miljøprojekter bor de frivillige sammen det lokale personale i en lejr på projektet idet projekterne ligger for afsides. Der er ikke mange værtsfamilier i Perus regnskov!

Vores værtsfamilier svarer til middelklassefamilier efter lokale standarder. Du bliver altså ikke indkvarteret hos ludfattige familier i slumkvarterer. Dels tager vi din sikkerhed meget alvorligt, og dels er det vigtigt, at vi har et bæredygtigt samarbejde med vores værtsfamilier.

Det betyder at vores værtsfamilier ikke er økonomisk afhængige af Projects Abroad, og de er dermed værtsfamilier af lyst og ikke af nød. Vi tror på, at denne løsning giver et mere ligeværdigt samarbejde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲