You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Internationalt fællesskab & sammenhold

Vi har altid mange frivillige på vores destinationer. Størrelsen af vores organisation gør, at der altid er andre frivillige omkring dig. Du vil ikke føle dig alene på nogen af vores projekter.

Vi forsøger at holde vores projekter tæt på hinanden, således at de frivillige kan mødes nemt og tit. Mød andre danske frivillige, og også en masse frivillige fra en lang række andre lande!

Vi gør rigtig meget ud af det sociale aspekt. Det er vigtigt at det frivillige arbejde er givende - men et ophold med Projects Abroad skal også være sjovt. Derfor gør vi meget ud af at vores frivillige bliver en del af gruppen, og du vil møde mange andre mennesker som har samme formål med deres rejse som du har. Glæd dig til at møde dem, og tag godt imod de nye der ankommer mens du er der!

Størstedelen af vores frivillige rejser alene afsted, men de mødes straks af vores lokale personale og de andre frivillige så snart de ankommer til landet. Andre rejser afsted med deres venner, deres kæreste eller deres familie.

Afhængigt af hvad du ønsker har vi projekter som vi kan anbefale til netop dig. Kontakt derfor vores projektrådgivere for at høre nærmere om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲