You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vores frivilliges globale betydning

Hvor meget kan en frivillig udrette på kort tid? Ved første øjekast kan det være svært at se, hvilken forskel en frivillig kan gøre på nogle få uger, men når tusindvis af mennesker dedikerer lidt af deres tid til at nå de samme langsigtede mål, kan de sammen skabe store resultater.

For frivillige som arbejder på et projekt i relativt kort tid er det vigtigt, at vi som organisation yder optimal støtte og stiller de rette ressourcer til rådighed. Vores frivillige arbejder med udsatte grupper vi tager den opgave dybt seriøst. Vi er stolte af at kunne støtte vores frivillige i at udvikle lokalsamfund og udforske verden på meningsfuld manér.

Frivilligt arbejde i udlandet kan betragtes som en service og er en oplagt mulighed for selvrefleksion. Viljen til at rykke ud af tryghedszonen og lære nyt er et stort skridt, og det er en fornøjelse at introducere eventyrlystne frivillige til hinanden og se hvilke resultater de sammen udretter.

Social forandring

Mange af vores projekter i hele verden fokuserer på den sociale udvikling i de lokalsamfund, som vi arbejder i. Vores frivillige hjælper med at støtte lokale lærere som underviser i overfyldte klasselokaler og med alt for få tilgængelige ressourcer; vi hjælper også til med at udstyre daginstitutioner med de rette værktøjer til at styrke børns udvikling.

Vi har udviklet strategier, Management Plans, for hovedparten af vores projekter, som giver det lokale personale og frivillige mulighed for at følge udviklingen på hvert projekt, og det sikrer at vi når vores langsigtede mål. Vi har desuden oprettet en global database, som vi bruger til at monitorere lokale individer og lokalsamfunds udvikling løbende, således at det lokale personale og kommende frivillige kan fortsætte arbejdet og hurtigt identificere hvor der er ekstra brug for støtte.

Vores frivillige arbejder på at forbedre børn og unges læsefærdigheder, de hjælper til på medicinske projekter i felten og yder sundhedsydelser til udsatte indbyggere, og de samarbejder med lokale organisationer for at forbedre vilkårene for fysisk og mentalt handicappede. Igennem vores Projects Abroad-finansierede menneskerettighedsprojekter hjælper frivillige også til med at udbrede kendskabet til menneskerettigheder.

Du er også meget velkommen til læse om de flotte resultater fra ungdomsprojekterne i 2017.

Du er også meget velkommen til læse om de flotte resultater fra ungdomsprojekterne i 2016.

Miljøvenlig forandring

På vores projekter inden for Natur & Miljø rundt om i verden monitorer vi tusindvis af arter i have, regnskove, bjerge og nationalparker. Vi kan observere dyrelivet ved brug af diskrete metoder som f.eks. kamerafælder, undervandskameraer og vejrstationer.

Vores projekter indsamler en betydelig mængde data og information om forskellige økosystemer. Vores lokale medarbejdere er alle uddannede inden for deres felt og sammen med vores Management Plans, uddanner de vores frivillige til arbejdet på projekterne.

Forurening fra mennesker udgør en kæmpe trussel for tusindvis af arter. På vores marinebiologiprojekter hjælper frivillige jævnligt til med at indsamle skrald fra både havbund og strand. I 2015 indsamlede vi mere 8 tons affald.

Menneskeskabte trusler for miljøet kan gøre uoprettelig skade på vores skrøbelige økosystemer. Vores professionelle medarbejdere er passionerede omkring at genoprette balancen og beskytte oprindelige arter fra både dyre- og planteriget. Vi har f.eks. plantet mere end 30.000 mangrovestiklinger i Fiji og genudsat edderkoppeaben i Perus regnskov, og således gør vores frivillige vitterligt en forskel og er foregangsbillede for andre miljøorganisationer i verden.

Et andet vigtigt element i vores naturbevaringsarbejde er oplysningsarbejde i lokalsamfundet. Vores frivillige arrangerer workshops på skoler og i lokalsamfund, hvor de oplyser lokale indbyggere om farerne ved forurening og opfordrer i stedet til bæredygtige metoder og fælles fodslag.

Økonomisk forandring

Vi har en række projekter i forskellige lande hvor vi hjælper til med at styrke den økonomiske udvikling i samfundet. Takket være den fortsatte støtte fra vores frivillige kan vi give ressourcer til vores projekter i hele verden og styrke den økonomiske udvikling i de udsatte områder vi arbejder i.

På vores projekter inden for Mikrofinans underviser frivillige lokale entreprenører i bogføring, marketing og økonomistyring. Vores mikrolån har givet små entreprenører mulighed for at undgå barske arbejdsmiljøer, de har fået mere selvtillid og udviklet deres virksomhed i økonomier, hvor det ellers er svært at finde gode låne- og finansieringsmuligheder.

Trods vores frivilliges kompetencer ved vi at der er behov for materielle ressourcer også. Takket være vores økonomiske reserver er vi i stand til at sætte ind, når der opstår et akut behov og ressourcer ellers er svære at skaffe. I 2015 donerede Projects Abroad mere end en halv million dollars til vores projekter, og det mangedoblede effekten af vores frivilliges store indsats.

 

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲