You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilliges beretninger : Maria S., Alle Byggeprojekter i Nepal

Genopbygning i Nepal

Julie hjalp til med undervisning på genopbygningsprojektet i Nepal

Da jordskælvet ramte Nepal og jeg så hvor hårdt det ramte de mennesker der boede i de hårdest ramte områder, ville jeg gerne give en hånd.

Jeg søgte på nettet under hjælpeorganisationer og fandt Projects Abroad. Under hele processen, fra jeg meldte mig til turen og til jeg kom hjem, har Projects Abroad været gode til at komme med en masse informationer. Jeg havde mulighed for at ringe personalet i Nepal og det skabte tryghed hos mig.

Vi genopbygger lokale skoler i Kathmandu

Projektet gik ud på at vi skulle bygge skoler. Vi skulle grave huller til at ligge et fundament for de murer vi skulle bygge. Vi satte træplader op som vægge og de blev malet. I denne proces skulle vi blande cement og flytte mursten.

Genopbygning i Nepal

Sammenholdet imellem de frivillige var fantastisk. Der var altid en god stemning på arbejdspladsen, i weekenderne og i vores værtshusene. I weekenderne rejste vi lidt rundt i Nepal eller udforsket smukke Kathmandu.

De 4 uger i Kathmandu, har været den fedeste oplevelse i mit liv.

Maria

Frivillige er alle forskellige og har derfor forskellige oplevelser. Dette er en personlig beretning, og din egen oplevelse på projektet kan være helt anderledes. Vores projekter udvikler sig løbende med tiden. Vind og vejr kan også have en indflydelse på dit arbejde på projektet. Vi anbefaler derfor, at du bruger disse beretninger som inspiration og forholder dig til selve projektbeskrivelsen eller kontakter vores danske rådgivere.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲