You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilliges beretninger : Lisbeth S., Alle Businessprojekter i Kina

Businessprojekt i Shanghai

Lisbeth S.

Jeg er uddannet Diplomingeniør i Integreret Design og efter en længere periode med højskoleophold, rejser, arbejdsløshed m.m., valgte jeg i sommeren 2012 at tage 2 måneder til Shanghai, for at arbejde frivilligt på et business projekt.

Jeg fik en plads hos virksomheden Mary Ching, en kinesisk/britisk designvirksomhed, der designer sko og accessories. Efter et par uger blev jeg sat på et projekt som Mary Ching kørte i samarbejde med den franske virksomhed Waterman – Paris, en virksomhed der producerer og designer high end kuglepenne. Waterman ønskede at komme ind på det asiatiske marked, hvilket Mary Ching skulle hjælpe med. Jeg fik grundet min uddannelse et stort ansvar for dette projekt, mit hovedfokus var arbejdet med materialer og design.

Lisbeth S.

Det tager tid at komme ind i en virksomhed og det tager tid før virksomheden tør overlade ansvar. Hvis du vil have mere ud af dit ophold er det nødvendigt at du viser, at du kan og ikke mindst vil arbejde. I starten havde jeg flere lav praktiske opgaver, der ikke krævede så meget, der var en del researcharbejde på internettet, jeg hjalp med at færdiggøre prototyper til investorernes besøg, og jeg lavede moodboards til Watermans besøg.

Min fritid i Shanghai brugte jeg for det meste på at lege turist. Jeg fik set de fleste af Shanghais større turistattraktioner, hvor en af de bedre var en tur på 100. etage i financial tower. Jeg deltog også i flere af de social events, der blev arrangeret af projects abroad, bl.a. en Tai Chi lektion, et dumpling kursus og tur i cirkus for at se et arkrobatikshow.

Alt i alt har mit Kina ophold været rigtig interessant og det har helt klart givet noget relevant til mit CV. Kina er et meget anderledes land. Der er varmt, fugtigt, forurenet. Maden er anderledes. Folk spytter på gaden og de stirrer, som kommer du fra en fremmed planet. Det er specielt og kan tage tid at vende sig til, men det er også en oplevelse for livet.

Lisbeth S.

Lisbeth S.


Lisbeth S.

Frivillige er alle forskellige og har derfor forskellige oplevelser. Dette er en personlig beretning, og din egen oplevelse på projektet kan være helt anderledes. Vores projekter udvikler sig løbende med tiden. Vind og vejr kan også have en indflydelse på dit arbejde på projektet. Vi anbefaler derfor, at du bruger disse beretninger som inspiration og forholder dig til selve projektbeskrivelsen eller kontakter vores danske rådgivere.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲