You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Nepal - Amalie Enstrøm

Danske Amalie underviste små børn i Nepal

Amalie T. Basse

Jeg hedder Amalie, jeg er 19 år og jeg kommer fra Vedbæk. I tre måneder arbejdede jeg som ulandsfrivillig på et humanitært projekt i Nepal gennem Projects Abroad. Jeg ankom i starten af februar og jeg boede i Srijana Nagar tæt på byen Bhaktapur.

Da jeg først ankom til Nepal fik jeg klart et kulturchok. Den åbenlyse fattigdom, de mange gadebørn i Kathmandu og al skralden i gaderne og floderne. At se hvordan nepaleserne lever i det og med det og stadig holder hovedet højt er fantastisk at være vidne til.

Amalie T. Basse

Min værtsfamilie var meget sød, og de tog sig godt af mig og de tre andre frivillige som boede i huset. Jeg arbejdede i børnehaveklassen på Himalayan Glory English School.

Børnene i klassen var meget søde. Jeg kunne virkelig mærke at de havde behov for støtte og omsorg. Jeg viste dem tillid, og når de var kede af det kom de altid hen til mig. Både børnene og lokale lærere virkede glade for min hjælp i klassen, og jeg nød at være sammen med børnene for de smilede og lo altid.

Amalie T. Basse

Det var virkeligt hårdt at sige farvel til børnene da jeg var færdig med mit projekt, fordi jeg knyttede mig hurtigt til dem og deres ærlige natur.

Vi havde det altid sjovt i weekenden. Jeg mødte nye frivillige og udforskede Nepal på udflugter som Projects Abroad arrangerede. Hvis du havde lyst til at besøge nye og spændende steder hver weekend var det muligt fordi Projects Abroad arrangerede så mange ture, for eksempel til Pokhara og Chitwan Nationalpark.

Læs mere om projektet her

Se videoer om Humanitært arbejde her

Amalie Enstrøm

Denne frivilligberetning kan indeholde referencer til frivilligt arbejde på børnehjem. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem, og vores fokus på helhedsorienteret arbejde med børn.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲