You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Ecuador - Ida Laursen

Ida i Ecuador

Ida Laursen

Jeg startede som ulandsfrivillig i Ecuador i marts i år. Efter at have arbejdet med børn i en daginstitution i tre måneder kan jeg se hvilken forskel man kan gøre som frivillig.

Det er hårdt arbejde at gøre sig fortjent til en 5-årig autistisk drengs tillid eller at give al din opmærksomhed til et barn som ikke kan koncentrere sig. Hårdt, men meget belønnende arbejde. Jeg valgte at bruge meget tid sammen med netop disse to drenge fordi jeg gerne ville give dem den støtte og opmærksomhed i klassen som de have brug for.

Ida Laursen

Forandringer tager tid; især når der kun er begrænset antal bøger og legetøj til rådighed til at holde børnene beskæftigede. De lokale lærere er dog meget kreative og gode til at udnytte de tilgængelige ressourcer. De giver børnene gamle blade så de kan øve sig i at bruge en saks, og de bruger også andre almindelige husholdningsredskaber i klassen.

Mit arbejde på projektet hjalp også på mine spanskkundskaber. Jeg tror at den bedste måde at lære et nyt sprog på er ved at være omgivet af børn. De taler til dig som de taler til enhver anden og de har tålmodighed med den til tider dårlige udtale. Jeg skylder børnene et stor TAK for deres tålmodighed.

Arbejdet med børnene og opholdet hos en lokal værtsfamilie har gjort opholdet i Ecuador komplet. Jeg blev ikke kun bedre til spansk på projektet men også i hjemmet. Den kulturelle udveksling hos værtsfamilien og i lokalsamfundet gjorde mit frivillige arbejde i Ecuador til en oplevelse for livet!

Læs mere om projektet her

Se videoer om Humanitært arbejde her

Ida Laursen

Denne frivilligberetning kan indeholde referencer til frivilligt arbejde på børnehjem. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem, og vores fokus på helhedsorienteret arbejde med børn.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲