You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dyrepasning i Sydafrika - Nadia Benneweiss

Nadia på sydafrikansk eventyr

Nadia BenneweissNadia Benneweis er 26 år og kommer fra København. I Danmark studerer hun til daglig på RUC, men her i efteråret hold hun pause fra studierne for at rejse til Cape Town i Sydafrika. Her arbejder hun i 10 uger som ulandsfrivillig på projekter inden for dyrepasning og journalistik igennem organisationen, Projects Abroad.

Projects Abroad er en international organisation som sender frivillige i alle aldre fra hele verden til 28 udviklingslande, hvor de bliver en del af lokalsamfundet imens de arbejder som ulandsfrivillige.

Nadia rejste til Sydafrika for at lære mere om kulturen i landet. Hun valgte at rejse med Projects Abroad fordi hun her kunne arbejde med dyrepasning hos dyrevelfærdsorganisationen, SPCA.

”Jeg holdte en pause fra studierne for at rejse til Sydafrika, og det var meget inspirerende at rejse til et nyt sted og opleve nye ting og prøve noget anderledes,” forklarer Nadia. ”Jeg ville gerne til Cape Town for at arbejde som frivillig, og Projects Abroad havde et spændende projekt her, så det var ret enkelt.”

Nadia arbejdede først 4 uger med dyrepasning hos SPCA, og hun holdt meget af arbejdet. Nadia kunne især lide at forberede dyrene til operationer på dyreklinikken eller den mobile klinik, men også arbejdet med hestene fandt hun spændende.

De frivillige er en stor hjælp på klinikken for der er mange dyr at klargøre til operationer. SPCA arbejder også for at minimere misrøgt af dyr i slumområderne og lokale samfund.

Nadia arbejdede halvtiden af tiden indenfor på klinikken og resten af tiden hos hestene. Hun var glad for at have mange forskellige opgaver, hvilket gjorde hende til en perfekt frivillig for der var behov for hjælp til en variation af opgaver.

Nadia Benneweiss

De sidste 6 uger arbejder Nadia på et projekt inden for journalistik.

I fritiden prøver Nadia at nå mange forskellige aktiviteter så hun får oplevet mest muligt af Cape Town og den sydafrikanske kultur. En af de mere mindeværdige oplevelser var da hun prøvede elastikspring; det fandt hun særdeles forfriskende og hun anbefaler alle at prøve det.

Derudover har Nadia følgende råd til kommende frivillige: ”Vær åbensindet, og få en masse nye venner imens du er afsted. Du bør prøve alle aktiviteter for de er værd at prøve. Lad være med at tænke for meget på prisen for du får måske aldrig muligheden igen.

Læs mere om projektet her

Se videoer om Dyrepasning her

Nadia Benneweiss

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲