You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilliges beretninger : Camilla K., Alle Byggeprojekter i Tanzania

Byggeprojekt i Tanzania

Cambodja, Medicin & Sundhed, Camilla Jensen

Jeg boede hos Father Renatus, som er en katolsk præst. Vi var frivillige fra hele verden, som hjalp et lokalt håndværkerhold med at bygge nye klasselokaler og sovesale til den skole, som Father Renatus er forstander for.

Det var fantastisk at bo med så mange lokale – både skolelærere, elever, håndværkere, præster og alle mulige andre besøgende og venner af Father Renatus.

Engikaret ligger en lille times kørsel fra Arusha, men vi tog som regel ind til byen hver torsdag for at møde nogle af de andre frivillige på de andre Projects Abroad projekter. I modsætning til Arusha, som er tætpakket med mennesker, er Engikaret omgivet af natur og maasai-landsbyer.

Vi havde bord og stole på toppen af et fladt tag ovenover køkkenet. Stort set hver dag sad vi deroppe om aftenen og nød Tanzanias fantastiske vejr, en lokal øl og det bedste af det hele – udsigt til Mount Kilimanjaro!

Cambodja, Medicin & Sundhed, Camilla Jensen

Arbejdet var nogle dage en smule hårdt. Til gulvet skulle vi slæbe mellemstore sten ind og bagefter fylde op med cement, som vi blandede med skovle på jorden. Men andre dage skulle vi bare male eller sætte vinduer i.

Vi var heldigvis masser af folk til at deles om det hårde arbejde, og som de siger på Swahili: ”Pole Pole” som betyder noget i retningen af ”Tag det roligt”. Vi havde masser af pauser og der var noget at lave for alle og enhver; også selvom man ikke har erfaring i byggebranchen.

Maden vi fik var en smule ensformig. Men det var hvad jeg havde forventet, og der var masser af det, så ingen gik sultne i seng. Vi fik som regel ris, spaghetti eller majsgrød med linsesuppe. Nogle gange fik vi ged eller kanin. Jeg smagte også lever og mave…

Til slut vil jeg sige, at jeg har haft en helt fantastisk tur!! Om 3 uger skal jeg mødes med Father Renatus og 3 andre frivillige i Italien. Jeg glæder mig rigtig meget til et dejligt gensyn.

Camilla K.

Frivillige er alle forskellige og har derfor forskellige oplevelser. Dette er en personlig beretning, og din egen oplevelse på projektet kan være helt anderledes. Vores projekter udvikler sig løbende med tiden. Vind og vejr kan også have en indflydelse på dit arbejde på projektet. Vi anbefaler derfor, at du bruger disse beretninger som inspiration og forholder dig til selve projektbeskrivelsen eller kontakter vores danske rådgivere.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲