You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilliges beretninger : Adam S., Alle Humanitære projekter i Nepal

Namaste!

Adam S.

Jeg hedder Adam. Jeg er 20 år og kommer fra Charlottenlund i Danmark. I sommer blev jeg student og nu arbejder jeg som ulandsfrivillig for Projects Abroad. I tre måneder skal jeg arbejde på et humanitært projekt i Nepal.

Jeg ankom i starten af februar, og jeg blev fulgt til Co-operative Society House of Bungamati som er et hostel lige uden for Kathmandu. Jeg arbejder på Clark Memorial skole hvor jeg underviser små børn i engelsk.

Man kan ikke overse fattigdommen i Nepal. Det var af de første ting som jeg lagde mærke til. Indbyggerne i Nepal – og især i Bungamati – ser ud til at leve under de mest basale forhold. Der er i hvert fald ingen luksus. I stedet for rigtige fodbolde spiller folk med plastikbolde, og det er lidt mærkeligt at se børn lege med hjul fra ødelagte biler. Selvom det er primitivt er folk alligevel meget smilende og venlige.

Adam S.

På mit projekt kan jeg se at børnene elsker opmærksomhed og omsorg. De elsker når jeg leger med dem! De lader til at mangle omsorg opmærksomhed og når de så får det, belønner de med kram, smil og latter. Jeg synes det er fantastisk at undervise og lege med børnene. De er så uskyldige og tillidsfulde; de vil altid havde det sjovt – også selvom der ikke er noget legetøj. De kan nemt bryde ud i høj latter og de er generelt glade.

Børnene ser ud til at nyde min undervisning, og de vil bestemt gerne lære noget! Man knytter sig hurtigt til børnene, og det er næsten som om at eleverne er dine søskende. Jeg er storebror til mindre søskende i Danmark, så jeg føler at eleverne minder om søskende. Det er en virkelig givende følelse at være elsket at så mange børn og samtidigt at kunne give noget af kærligheden tilbage og få børnene til at smile. Det er en følelse som man har hver dag i Nepal.

I Nepal har jeg ikke haft de sædvanlige goder som jeg har hjemme i Danmark. Jeg har derfor opdaget at man sagtens kan have det sjovt og more sig så længe man er åben, ydmyg og smilende. Indbyggerne i Nepal har den smukke udsigt til Himalaya, og det kan kun beskrives med et ord: storslået!

Adam S.

Denne frivilligberetning kan indeholde referencer til frivilligt arbejde på børnehjem. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem, og vores fokus på helhedsorienteret arbejde med børn.

Frivillige er alle forskellige og har derfor forskellige oplevelser. Dette er en personlig beretning, og din egen oplevelse på projektet kan være helt anderledes. Vores projekter udvikler sig løbende med tiden. Vind og vejr kan også have en indflydelse på dit arbejde på projektet. Vi anbefaler derfor, at du bruger disse beretninger som inspiration og forholder dig til selve projektbeskrivelsen eller kontakter vores danske rådgivere.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲