You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilliges anbefalinger

Vi er stolte af at sende tusindvis af frivillige ud på bæredygtige projekter i hele verden. Her er de med til at gøre den berømte forskel for lokalsamfund, men de får mindst lige så meget igen.

Du kan her læse et udpluk af anbefalinger fra vores frivillige.

Johanne, april 2017
Lige hjemvendt fra 3 fantastiske måneder i Togo med Projects Abroad. Organisationen har styr på hvad de laver og man føler sig i gode hænder, selv så langt hjemmefra. Jeg kan klart anbefale at rejse med Projects Abroad til enhver der har mod på at møde en fremmed kultur helt tæt på.
Pauline, marts 2017
Kan klart anbefales ! Jeg er lige hjemvendt fra Endulen -Tanzania, efter at have haft et praktikophold på et Masai hospital. Det var lærende og spændende, og følte mig støttet og i gode hænder hele vejen igennem. At kunne sætte sig i et fly og bare tage afsted hvor alt var planlagt for mig, var guld værd samtidig med en travl uddannelse :)
Donya, marts 2017
Med hjælp fra Projects Abroad, fik jeg en helt fantastisk oplevelse i Tanzania. Jeg valgte medicin- og sundhedsprojektet, hvor jeg arbejde på et hospital med andre frivillige - og gøre det gerne igen! Personalet i både Danmark og Tanzania var super gode, og man følte sig i trygge hænder. Kan klart anbefale at rejse med Projects Abroad :) Held og lykke!
Sofie, marts 2017
Jeg er lige vendt hjem fra Marokko hvor jeg har taget deres sprogkursus der. Og jeg kan helt klart anbefale dette for alle! Det var en lærende og fantastisk oplevelse og jeg ville helt klart gøre det igen! Du får en masse oplevelser med dig i bagagen og Projects Abroad holdet er der for hjælpe en og de er super søde og fantastiske! Så hvis du overvejer at rejse ud i verden for hjælpe eller lærer et sprog, så burde du gøre det med Projects Abroad!
Signe, marts 2017
Jeg vil helt sikkert anbefale Projects Abroad til alle der gerne vil ud i verden og arbejde frivilligt! Jeg arbejdede på en skole i Tanzania, og det var en kæmpe oplevelse. Jeg er så glad for at jeg tog afsted. Et plus er helt sikkert også de ansatte på Projects Abroad-kontoret i Dar Es Salaam, som gjorde alt for at vi skulle have det godt og arrangerede social events for os frivillige.
Ida, februar 2017
Netop kommet hjem fra Tanzania, hvor jeg arbejdede på en nurcery school i 4 uger. En helt vildt god og spændende oplevelse, som Projects Abroad skabte de perfekte rammer for! Det har været nemt at få fat på de hjælpsomme mennesker fra organisationen hele vejen igennem. En varm anbefaling herfra!
Emma, februar 2017
En fantastisk oplevelse jeg aldrig vil glemme! Jeg kom hjem fra Tanzania, hvor jeg var på et hospital i 4 uger, for ca 2 uger siden og jeg savner allerede alle menneskerne, omgivelserne og ikke mindst min skønne familie dernede. Kan klart anbefale Projects Abroad - der har været styr på tingene hele vejen igennem!
Sofia, februar 2017
Kan helt sikkert anbefale Projects Abroad! Er lige hjemvendt fra Tanzania, hvor jeg arbejdede på et hospital i 4 uger. Det var super fedt, og personalet var en kæmpe støtte og sørgede altid for, at man havde det godt, og at der ikke var noget man manglede!
Helle, februar 2017
Var på Fiji øerne i sommer i 7 uger, hvor en veninde og jeg arbejde på ernæringsprojektet og efterfølgende rejste rundt. Jeg vil helt klart anbefale at rejse med Projects Abroad. Det var en fantastisk oplevelse med minder for livet, hvor vi kom helt tæt på kulturen og lokalbefolkningen.
Kasper, januar 2017
Kan helt sikkert anbefale Projects Abroad. Er netop hjemvendt efter seks uger i Jamaica, hvor jeg arbejdede på en radiostation og efterfølgende med et humanitært projekt på et børnehjem. Personalet i Jamaica var hele tiden en stor støtte, og de sørgede både for at alt var godt på arbejdspladsen og ved værtsfamilien, samt hjalp med at arrangere ture rundt i Jamaica for at se og opleve kulturen og folket. Et tip til andre der skal rejse til et u-land er at sætte sig ind i de helt lavpraktiske forskelle hjemmefra, som er svære at få øje på inden afrejse. For eksempel er det en god ide at tænke over hvordan man vil reagere på infrastruktur der ikke virker og kulturelle forskelle, og at opsøge kritisk information om destinationslandet, da man tit støder på nogle lidt for romantiske beskrivelser rundt omkring på nettet. :-) Projects Abroad er selv gode til at svare på spørgsmål om kulturchok og deslige. Og ellers er det bare om at rejse med et åbent sind!
Christina, oktober 2016
Jeg var afsted med Projects Abroad til Galapágos, Ecuador, i en måned, hvor jeg arbejdede med naturbevaring. Det var en fantastisk oplevelse og jeg kan kun anbefale at tage afsted til sådan et isoleret og helt igennem fantastisk sted som San Cristobál var. Befolkningen var rare og imødekommende og medarbejderne, man arbejder med, var rigtig gode til at rådgive fagligt eller personligt, hvis der skulle være brug for det.
Sofia, april 2016
Project Abroad har været fantastiske til at hjælpe mig med at arrangere min drømmerejse til Fiji og Bolivia, og jeg kan slet ikke vente med at komme afsted i august.
Ditte, marts 2016
Rigtig dygtig og professionel organisation! Jeg havde mit livs oplevelse som frivillig i Costa Rica og Peru. Det er den optimale måde at opleve en fremmed kultur på!
Magnus, marts 2016
Jeg var på en fantastisk tur i Peru på arkæologisk projekt. Jeg kan varmt anbefale Projects Abroad til enhver rejselysten, som vil gøre en forskel og samtidig få en masse nye bekendtskaber og mindeværdige oplevelser. Du finder flere anbefalinger på facebook.com/ProjectsAbroadDK
Freya, marts 2016
Jeg har været afsted med Projects Abroad to gange. 2 måneder i Filippinerne og 3 måneder i Tanzania hvor jeg har været på et medicinsk projekt. Begge gange var helt fantastiske. Personalet i Danmark er virkelig søde til at hjælpe med at planlægge turen, hvis man er i tvivl om det mindste og sørger for at der er styr på det hele op til rejsen. Under opholdet er det lokale personale også fantastiske til at hjælpe og står til rådighed 24/7 hvis der er de mindste problemer. Begge gange har jeg boet hos nogle dejlige værtsfamilier, som virkelig har fået mig til at føle mig hjemme og jeg har følt mig tryg på alle tidspunkter. Jeg har lært helt vildt meget på hospitalerne og har mødt de dejligste mennesker fra hele verden. Jeg kan kun anbefale andre at tage ud med Projects Abroad :)
Stine, februar 2016
Jeg var 4 måneder i Costa Rica med Projects Abroad. Jeg havde en fantastisk tur, og følte mig godt hjulpet både før, under og efter mit ophold. De er hjælpsomme og søde på kontoret, og de hjælper gerne med at skræddersy den perfekte tur. Hvis noget skal ændres under selve opholder står de også klar. Jeg er super glad for at jeg valgte dem, og ville vælge dem igen, skulle jeg afsted en anden gang.
Thomas, januar 2016
I november 14 rejste jeg 3 måneder til Tanzania med Projects Abroad. Det er uden tvivl den største oplevelse i mit liv, og det kan jeg takker Projects Abroad for!. De er super professionelle og var gode til at støtte mig igennem hele turen. Jeg boede ved den sødeste værtsfamilie der tog mig til sig, som jeg altid havde været en del af deres familie. Jeg arbejdede som frivillig på et hospital, som jeg både fagligt og personligt fik meget ud af. Udover den store støtte var Projects Abroad gode til at lave små arrangement, som undervisning i swahili, madlavning af lokale retter eller at tag ud og besøg en lokal skole. Jeg kan ikke andet end at anbefale, at rejse med Projects Abroad som organisation! Når jeg engang skal afsted på endnu en tur, vil jeg bruge dem igen!
Simon Carl, 21 år, Nepal
Er lige for nylig kommet hjem fra Nepal, hvor jeg arbejdede på Disaster Relief projektet. Det var intet mindre end fantastisk, alt fra Project Abroad DK, til personalet i Nepal, kulturen og den tryghed de giver, ved altid at være til stede og sørge for dit helbred og humør. Læs mere
Amalie Marstrand, 20 år, Fiji
I December 2014 landede jeg i Danmark igen efter fire fantastiske måneder i Fiji på Project Abroads Shark Conservation Project. Læs mere
Jeanne Pedersen, 24 år, Nepal
I 2014 var jeg i Nepal i halvanden måned. Jeg var så glad for at rejse med Projects Abroad og kan varmt anbefale det til alle der overvejer frivilligt arbejde i udlandet. Læs mere
Maria Langebæk, 20 år, Tanzania
I januar 2015 rejste jeg selv til Tanzania i 3 måneder. Det var en fantastisk oplevelse at rejse med Projects Abroad og jeg vil med glæde anbefale det. En ting jeg var utrolig glad for var hvordan der er styr på tingene og hvordan man alligevel kan skræddersy sit forløb efter nu egne behov. Læs mere
Pernille Greve, 27 år, Filippinerne
Jeg har lige været 6 uger på Filippinerne med Project Abroad. Jeg havde en fantastisk oplevelse. Læs mere
Helene Christensen, 19 år, Nepal
Er nu hjemme i DK igen ovenpå 2 måneder i Nepal, hvor jeg arbejdede på Disaster Relief projektet. Her har jeg knoklet hårdt sammen med en masse andre skønne frivillige med at genopbygge en masse klasselokaler. Det har været hamrende sjovt og spændende at være med i og skønt at se fremgangen samt en masse glade unger, som elskede selskabet og vores indsats. Læs mere
Julie Anhøj, 21 år, Fiji
Projects Abroad har vært helt fantastiske både i Danmark og i Fiji, hvor jeg tilbragte tre fantastiske måneder som hjælpelærer i en 6. klasse. Læs mere
Diane Hansen, 22 år, Tanzania
Projects Abroad er en organisation jeg varmt kan anbefale. Læs mere
Mathilde Laursen, 23 år, Tanzania
Er nu hjemme i Danmark igen efter 6 skønne uger i Tanzania.Personalet fra Projects Abroads kontor i Danmark har været hjælpsomme og støttende med alt lige fra valg af destination og planlægning af projekt til evalueringen efter hjemrejsen. Læs mere
Sara Krogh, 20 år, Costa Rica
Jeg var i Costa Rica i 4 måneder med Projects Abroad og havde en helt fantastisk oplevelse, der aldrig kunne have været den samme uden dem. Læs mere
Julie Glæemose, 20 år, Sri Lanka
Jeg har været 3 mdr på Sri Lanka med Projects Abroad og jeg kan kun anbefale alle andre at rejse med dem. Læs mere
Rebecca Goodstein, 18 år, Ghana
Jeg var 4 uger i Ghana på care and community ungdoms-projektet og havde en helt fantastisk tur med arbejde på børnehjem og skoler, renoveringsarbejde, en masse fantastiske weekendture i den afrikanske natur og ikke mindst unikke venskaber med andre unge fra hele verden. Læs mere
Helle Pedersen, 55 år, Mongoliet og Nepal
Den 2. maj 2010 rejste jeg på min livs rejse til Mongoliet med organisationen ProjectsAbroad. En organisation for frivilligt arbejde. Læs mere
Julie Nielsen, 22 år, Tanzania
Sidste år i januar (2012) rejste jeg til Tanzania i 3 mdr. Det var helt klart det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg fik 3 helt fuldstændige fantastiske måneder. Læs mere
Mie Seerup, 20 år, Ghana
Jeg er næsten lige kommet hjem fra en måneds frivilligt arbejde i Ghana. Jeg underviste en børneklasse i engelsk. Kan ikke beskrive hvor meget jeg har lært om mig selv på blot kun 5 uger. Læs mere
Line Engbjerg, 22 år, Thailand
Jeg var i Thailand sidste sommer (2012), hvor jeg underviste på en lokal skole. Det var helt klart en af de fedeste oplevelser i mit liv. Læs mere
Michelle Dyrby, 22 år, Kenya
I maj 2012 rejste jeg til Kenya i 2 måneder, hvilket var en helt utrolig oplevelse. Det er helt sikkert nogle af de bedste måneder i mit liv. Læs mere
Rasmus Nyegaard, 21 år, Vietnam
September 2012 drog jeg til Vietnam, hvor jeg arbejdede i 3 måneder, som engelsk lærer for 3,4 og 5. klasser. Læs mere
Maria Scheldt Nielsen, 26 år, Kina
Sidste sommer (2012) var jeg på et buisness internship i Shanghai gennem Projects Abroad. Læs mere
Kresten Nielsen, 21 år, Mexico
For et år siden (2013) var jeg på mit livs rejse! Den allerstørste oplevelse jeg fik på mine 4 måneders rejse, var da jeg arbejdede som frivillig i Mexico for Projects Abroad! Læs mere
Sofie Laustsen, 21 år, Tanzania
Jeg var i Tanzania i januar/februar 2014 med Projects Abroad, det er det bedste jeg nogensinde har gjort! Læs mere
Kathrine Raabjerg, 20 år, Ghana
Juli sidste sommer ringede jeg til Projects Abroad og fortalte jeg gerne ville til Afrika og arbejde frivilligt. Læs mere
Simon Østergaard-Nielsen, 22 år, Tanzania
I sommeren 2012 tog jeg med min kæreste til Tanzania, Dar Es Salaam. Læs mere
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲