You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Forsikring

Som verdens førende organisation og udbyder af frivilligt arbejde og praktikophold i udlandet er støtte og sikkerhed for vores frivillige og praktikanter ekstremt vigtig for os.

Vi samarbejder derfor med Endsleigh Insurance, som er specialiseret inden for rejseforsikringer og som er medlem af den internationale Zurich Insurance Group, og du er dækket under hele din projektperiode.

Frivillige under 66 år

Din projektpris inkluderer Endsleighs rejse-, syge-, og ansvarsforsikring, og du er dækket under hele din projektperiode. Forsikringen er skræddersyet til at dække alle aktiviteter på dit projekt.

Forsikringen inkluderer følgende:

  • Sygdom,
  • Bagage og personlige ejendele,
  • Ulykke,
  • Privatansvar,
  • Aflysning eller forkortelse,
  • Retshjælp,

Der kan forekomme begrænsninger og selvrisiko.

Bemærk at du skal orientere Endsleigh om eksisterende sygdomme, og at disse ikke er dækkede af policen.

Du kan downloade den fulde police samt betingelser og vilkår.

Din forsikring er gældende når vi har modtaget den fulde projektpris fra dig. Den dækker din projektperiode, inklusiv din rejse til og fra destinationen så længe det er inden for projektperioden.

Eksempel: Du rejser til Fiji for at arbejde på et projekt i 6 uger fra mandag 13. marts og 6 uger frem. Din afrejse fra Danmark er 13. marts og du ankommer til Danmark igen senest søndag 23. april, som er din sidste projektdag.

Har du planer om at rejse før eller efter din projektperiode, kan du forlænge din projektforsikring til at dække egen rejse også.

Eksempel: Du tilmelder dig et projekt i Tanzania for 4 uger, og vil derefter bruge 1 uge på at bestige Kilimanjaro og 1 uge på Zanzibar. Du kan dermed forlænge din forsikring for yderligere 2 uger, så du er dækket af Endsleighs forsikring fra start til slut.

Frivillige fra 66 år og op

Er du fyldt 66 år eller ældre, er du desværre ikke dækket af Endsleighs forsikring, og du skal derfor selv arrangere forsikring. Du bedes sende os dine forsikringsoplysninger inden afrejse. Som kompensation tilbyder vi dig en ekstra projektdag pr. to projektuger.

Eksempel: Er du 69 år og vil arbejde på et projekt i 2 uger (14 dage) får du en ekstra dag, så din projektperiode er 15 dage.

Kontakt os gerne med spørgsmål.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲