You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Merethe, mor til Freja og Frida

Kære Projects Abroad / kommende forældre til frivillige

Jeg har haft den store glæde, at opleve at sende mine to døtre ud i verden som frivillig sammen med Projects Abroad. De oplevelser vil jeg gerne dele med andre (muligt) kommende forældre, der enten står i et valg om at deres barn skal vælge en organisation at arbejde i udlandet hos eller allerede har besluttet sig for et ophold, og nu afventer afrejsedatoen.

Min ældre datter (i dag 21) arbejdede i Thailand tre måneder i 2015 på projektet: Natur og Miljø.

Min yngste datter (19 år) er i skrivende stund afsted. Først var hun to måneder i Vietnam på et Humanitært projekt, og nu en måned på et hospital i Colombo, Sri Lanka hvor hun arbejder på et fødsels-og barselshospital (obstetrik).

Jeg kendte ikke Projects Abroad før min datter i 2014 kom og sagde, at hun på nettet havde fundet lige det projekt som frivillig hun havde søgt. Jeg læste om det og syntes helt sikkert at det var super spændende og prisen var fin. Men så meldte tankerne sig: " Det lyder for godt til at være sandt", "Er det bare tomme ord og flotte billeder, men når man så ankommer, så lever det ikke op til det", "Er de professionelle og er der styr på tingene", "Er der risiko for, at de penge vi betaler, slet ikke kommer de frivillige til gode" osv. osv.

Men vi besluttede, efter at havde talt med Projects Abroad flere gange, at tage udgangspunkt i, at alt var i orden og købte et ophold.

Dagen oprandt og min datter rejste.

Som forælder er det, at sende sit (voksne) barn ud i verden forbundet med mange følelser. Glæde, taknemmelighed, bekymring, ængstelse, afsavn mm

Jeg kan 100% svare at alle bekymringer og ængstelser mm blev gjort til skamme!

Så da min yngste datter også ville ud i verden og arbejde som frivillig, var der slet ikke tvivl eller noget andet om at hun også skulle afsted med Projects Abroad. Vi undersøgte ikke engang andre organisationer. Det skulle være Projects Abroad.

ALT har levet op til mine bedste forventninger. Der er 100% styr på tingene og man kan stole på at tingene er som lovet. Lige fra afhentning i lufthavnen, indkvartering, projektet osv. Opstår der en situation som kræver at Projects Abroad støtter, så gør personalet alt for at hjælpe.

Man kan altid kontakte Projects Abroad, også herhjemme på kontoret og man møder altid velvillighed, forståelse, stor viden og indsigt i forholdene i de forskellige projekter og hvem der arbejder der, m.m.

Eksempelvis oplevede jeg at én af mine døtre havde brug for en læge. Både personalet i Thailand og herhjemme sørgede for det hele. Det samme da min anden datter fik stjålet en mobil i en bus i Vietnam, hjalp Projects Abroad med at få en politianmeldelse, hvilket stort set er umuligt dernede men efter tre uger og intensivt arbejde af Projects Abroad, lykkedes det og mobilen blev erstattet af forsikringen man tegner gennem Projects Abroad. Da min yngste datter blev indlogeret på et andet værelse end lovet hos en værtsfamilie på Sri Lanka, gik der kun få dage til situationen var løst til alles tilfredshed.

Jeg kan på det varmeste anbefale Projects Abroad. Det lyder måske lidt for godt til at være sandt ;-) men jeg kan ikke sætte en finger på noget. Jeg har været tryg hele vejen igennem begge mine døtres ophold.

Jeg har fået to døtre som har haft utroligt mange fantastiske oplevelser, både personligt, fagligt og socialt, har lært at stå endnu mere på egne ben, tage endnu mere ansvar og initiativ, oplevet at deres indsats blev værdsat og gav mening, knyttede venskaber med andre unge over hele verden, blev mere udadvendte og deres engelsk-kundskaber, især at tale engelsk, er klart blevet forbedret.

Slutteligt har begge to kunnet anvende deres læring fra projekterne, både i deres valg af uddannelse samt mulighed for optagelse herpå, men senere også undervejs i studiet. Så opholdene for begge har givet så meget igen på alle mulige måder i uddannelsesmæssig sammenhæng og erfaringer til en god start på voksenlivet.

Stor hilsen

Merethe

(Mor til Freja og Frida)

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲