You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Flybilletter fra Projects Abroad

Projects Abroad har mere end 25 års erfaring med at arrangere flybilletter for frivillige i hele verden. Det kan være både uoverskueligt og tidskrævende at finde gode flybilletter på egen hånd, så hvad med at lade os gøre det for dig?

Vi hjælper dig med at booke de bedste returbilletter og sikre, at du får den bedste rejse efter dine ønsker. Overvejer du at rejse til andre lande efter dit projekt, kan vi arrangere hele din rejse fra start til slut.

Fordele ved at booke fly hos Projects Abroad

Vi har et dedikeret Travelteam til at hjælpe dig med at få flybilletterne på plads. Du får personlig og professionel service fra medarbejdere med flere års erfaring i at booke flybilletter for vores frivillige. Vores Travelteam har en stor viden om vores destinationer, og de ved præcist hvor du skal hen, og hvordan.

Du kan forvente følgende fra Projects Abroad:

 • Professionel, personlig og effektiv service fra vores Travelteam, som tager hensyn til dine behov og ønsker;
 • Vi benytter sikre og pålidelige flyselskaber;
 • Vi booker ændringsbare billetter når muligt;
 • Vi sørger for transfer og transit;
 • Vi holder dig opdateret med ændringer i flytider, transfer, forsinkelser, bagage, tidszoner, m.m.
 • Vi finder fornuftige ruter og transitter;
 • Vi stræber efter at få dig på samme fly som mindst en anden frivillig, hvis ikke på hele turen, så i det mindste noget af den.
 • I nogle af vores destinationer er lufthavnene små og lokale, hvor det ikke er muligt at booke billetter online. Vores Travelteam sørger for at få billetter til disse lufthavne også.
 • Ønsker du at rejse videre efter dit projekt, hjælper vi gerne med dette også. Du siger bare til hvor og hvornår!
 • Kontakt til nødnummer døgnet rundt – året rundt.

Flypriser

Du finder her vores flypriser med afgang fra Danmark til alle vores destinationer. Hvis du rejser på egen hånd før du ankommer til dit projekt eller hvis du ønsker at rejse rundt efter du har afsluttet dit frivillige arbejde, kan vi give dig en særskilt pris på dine flybilletter for hele din rejse. Du skal blot give os besked om hvor du vil hen og hvornår, så laver vi et skræddersyet tilbud til dig.

Hvordan gør jeg nu?

Det er nemt og bekvemt at booke fly igennem Projects Abroad. Vi sørger for det hele, så du blot skal forberede dig på dit frivillige arbejde.

Næste skridt:

 1. Når du tilmelder dig projektet, kan du vælge at sige ja til, at vi arrangerer din internationale rejse.
 2. Vi godkender din tilmelding til destination og projekt.
 3. Vi sender dig en rejseplan og en pris.
 4. Hvis du ønsker ændringer til din rejseplan, giver du blot vores Travelteam besked. Ellers beder vi dig bekræfte rejseplanen, og så går vi videre med den endelige booking.

Ofte stillede spørgsmål om flybilletter

Her kan du få svar på typiske spørgsmål om booking af flybilletter hos Projects Abroad. Husk, at du også altid er meget velkommen til at kontakte vores danske kontor.

Hvilken lufthavn skal jeg ankomme til?
Du finder en oversigt over ankomstlufthavne på vores prisside. Det er i enkelte lande muligt at flyve til en anden lufthavn, hvis du foretrækker det, og så kan vi mod betaling hente dig der. Det kan du læse mere om på denne side.
Er jeg sikker på at have nok tid til at skifte fly ved mellemlanding?
Ja. Vores Travelteam sørger for at booke fly hvor flyselskabet garanterer forbindelsen. Det vil sige, at hvis dit første fly er forsinket og du misser dit næste fly, er flyselskabet forpligtet til at give dig en plads på det næste fly. Du bedes i så fald kontakte vores lokale medarbejdere på destinationen og give dem besked om at du er forsinket.
Hvad hvis jeg er nødt til at ændre mine fly?
Helt fint! Du skal blot kontakte vores Travelteam, og så vil de arrangere ændringerne for dig. Du skal dog være opmærksom på, at du sandsynligvis vil blive opkrævet et gebyr for ændringen samt en eventuel merpris for den nye billet. Vi sørger for at du er opmærksom på og har bekræftet ændringen før vi går videre.
Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Det kommer an på hvad flyselskabet tillader, og det sørger vi selvfølgelig for, at du får information om.
Kan jeg vælge plads på flyet?
Måske. Det kommer an på hvilket flyselskab du rejser med. Nogle flyselskaber tillader, at du vælger plads ved online check-in og andre åbner først for pladser ved check-in i lufthavnen.
Hvordan betaler jeg for mine flybilletter?
Vi kan forhåndsreservere din booking i en vis periode, typisk 1-3 dage, og så skal vi have din bekræftelse og betaling inden deadline for at vi kan gå videre med bookingen. Det giver vi dig besked om, når vi sender dig rejseplan og pris.

Du kan betale med kreditkort fra din MyProjectsAbroadside eller du kan lave en bankoverførsel til vores danske projektkonto. Ved kort varsel anbefaler vi, at du betaler med kreditkort. Ved bankoverførsel kan der gå 1-2 ekstra dage før vi har registreret din betaling.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲