A group of Projects Abroad volunteers before their exciting ride on a fishing boat in Senegal.

Frivilligt arbejde i Senegal

Støt udviklingsprojekter i udsatte lokalsamfund og oplev livet i et livligt, vestafrikansk land

Arbejd frivilligt i Senegal og deltag i projekter, som er designede til at opfylde behovene i udsatte lokalsamfund i området. Du oplever livet i dette pulserende og dynamiske land, mens du bruger din energi på noget, der virkelig betyder noget.


Der er mange muligheder for at arbejde frivilligt i Senegal, så du kan helt sikkert finde et projekt, der passer til dig. Du kan for eksempel støtte uddannelsen og udviklingen af udsatte gadebørn (kendt som talibés) vedt at lære dem grundlæggende færdigheder. Du kan også hjælpe lokale iværksættere med at udvide deres virksomheder og sikre en stabil indtægt.


Uanset hvilket projekt du vælger, har du adgang til støtte og vejledning fra det lokale personale døgnet rundt. Vi håndterer al planlægning på dit ophold, så du kan have en bekymringsfri oplevelse.   


Du bor i byen, St Louis, og i din fritid er der masser at lave. Du kan udforske nationalparkerne i området, som har et enestående dyreliv, eller du kan nyde den lokale musik. Senegal har alt, hvad hjertet begærer, med pulserende byer, fantastisk natur og traditionelle landsbyer.

Projekter, som er tilgængelige i Senegal

1-1 af 1 Projekter

A volunteer hands out food while working with children in Senegal.
Frivilligt arbejde i Senegal
Se dette projekt
  • Pris: 11,200 DKK i 1 uge
  • Ekstra uger: 1,670 DKK
  • Start dato: Når som helst
  • Mindste varighed: 1 uge
  • Alder: 16 eller derover

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Senegal

St Louis

Når du er frivillig i Senegal, arbejder du i St Louis, som ligger omkring fire timers kørsel nord for hovedstaden, Dakar. Senegal er en tidligere fransk koloni, og St Louis er måske den mest “franske” by i landet, med kolonial arkitektur, bagværk og skyggefyldte gader.


Ud over byens nationalparker og smukke strande har St Louis også mange spændende museer og historiske seværdigheder. Byen er især kendt for sine kulturelle begivenheder og musikfestivaler, så hvis din tur falder sammen med nogen af dem, kan du godt glæde dig.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Senegal

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer