A group of volunteers before their country induction in Samoa.

Ankomst til Samoa

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Samoa

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Samoa

Når du ankommer til Faleolo International Airport (APW) i Apia, bliver du taget imod af en af vores venlige Projects Abroad medarbejdere. Sammen tager I med en taxa hjem til din værtsfamilie, hvor du kan pakke ud og slappe af. Der er omkring 40 minutters kørsel fra lufthavnen til centrum af Apia, hvor vores lokale kontor i Samoa ligger.


Transporten til og fra lufthavnen er inkluderet i prisen for dit projekt.

Book flybilletter til Samoa med Projects Abroad

Projects Abroad har over 20 års erfaring med at arrangere fly for tusindvis af frivillige fra hele verden. Det kan være tidskrævende, overvældende og frustrerende at finde flybilletter online, så lad os gøre arbejdet for dig.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter gennem os.

Visumkrav for Samoa

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.


Når du ankommer til Samoa, får du et turistvisum på 60 dage. Hvis du bliver i længere end 60 dage, skal du ansøge om en forlængelse af dit visum, når du er i landet. Det kan gøres i Apia, og det koster omkring 520 kr. (80 USD).

Din introduktion og orientering i Samoa

Vores lokale personale er klar til at vejlede dig og hjælpe dig med at finde dig til rette i dit nye hjem i udlandet. Du får en rundtur i området og får mulighed for at købe et lokalt SIM kort og veksle penge. Vores personale forklarer dig også, hvordan du bruger den offentlige transport i området.


Du besøger vores lokale kontor og lærer mere om, hvordan vores projekter i Samoa fungerer. Du får også en introduktionspakke med brugbar information som et kort over byen og kontaktoplysninger på vores lokale personale.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Samoa

Vi sikrer os, at du er forberedt og klar til dit ophold som frivillig i Samoa. Derfor bruger du din første dag på projektet på at blive vist rundt og møde dine nye kollegaer. Det er først på andendagen, at du officielt begynder dit arbejde på projektet.


Vores personale følger dig også fra din værtsfamilie til din arbejdsplads på din første dag, så du lærer den nemmeste rute frem og tilbage.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer