A Projects Abroad volunteer in Samoa gets to look out onto the Pacific Ocean in Apia.

Frivilligt arbejde i Samoa

Støt udviklingen i lokalsamfund, mens du er frivillig på den smukke tropeø

Arbejd frivilligt i Samoa og deltag i projekter, som arbejder for at selvstændiggøre udsatte lokalsamfund. Du får mulighed for at opleve den unikke livsstil på de fantastiske øer, mens du hjælper med at tage hånd om lokalbefolkningens behov i udsatte lokalområder.


Der er mange forskellige projekter med frivilligt arbejde at vælge imellem i Samoa. Dyk ned i det traditionelle landsbyliv, hjælp med daglige gøremål og lær om kulturen i Samoa. Du kan også arbejde med professionelle for at tackle det voksende problem med dårlig kost og relaterede sundhedsproblemer. Derudover kan du støtte børns tidlige udvikling og uddannelse i underfinansierede skoler.


Du bor i hovedstaden, Apia, som ligger på øen, Upolu. Vi tager os af al planlægning, så du kan nyde et ophold i udlandet uden bekymringer. Vores personale er tilgængeligt døgnet rundt, hvis du får brug for støtte og vejledning.


Samoa er et betagende, smukt land med masser at byde på. Slap af på de hvide sandstrande med turkisblåt vand og det frodige, grønne højland på øen. Du kan deltage i udendørs aktiviteter som vandring, svømning og dykning. Gå ikke glip af det kulturelle aspekt. Du kan besøge Samoa Cultural Village eller nogle af de mange arkæologiske seværdigheder, som du kan krydse af på din bucketliste.

Projekter, som er tilgængelige i Samoa

Filter by:

1-3 af 3 Projekter

Students hold up educational posters during their Nutrition internship in Samoa.
Erfaringsophold med ernæring i Samoa
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 18 år kan deltage
 • Fra 2 uger
 • From 15,620 DKK
Students pose with school children during their volunteer teaching in Samoa.
Frivilligt arbejde med undervisning i Samoa
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
 • From 14,620 DKK
A Projects Abroad Childcare volunteer in Samoa hosts a lesson.
Frivilligt omsorgsarbejde i Samoa
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 12,700 DKK

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Samoa

Apia

Når du er frivillig i Samoa, bor du i den afslappede hovedstad, Apia. Byen ligger på den centrale nordkyst på Upolu, som er den næststørste ø i landet. Apia har beholdt følelsen af en lille by, så det er nemt at udforske de få hovedgader langs bugten til fods.


Byen har alt, hvad du skal bruge i hverdagen, lige fra restauranter ved stranden til supermarkeder. Der er smukke strande, dykkersteder og Blue Holes fem minutters gang fra byen. Du kan også vandre gennem den frodige regnskov inde i landet og køle ned i de enestående vandfald.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Samoa

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer