Staff stand and wait for the volunteers with the Projects Abroad sign in Madagascar.

Ankomst til Madagaskar

Afhentning fra lufthavn, fly og visa til din tur til Madagaskar

Vi har al den information, som du skal bruge til din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Madagaskar

Når du ankommer til Ivato International Airport (TNR), går du igennem immigrationen, henter din bagage og finder vej til ankomsthallen i lufthavnen.


Når du kommer ud af lufthavnen, står en af vores søde medarbejdere klar til at tage imod dig med en Projects Abroads t-shirt på eller et Projects Abroad skilt. Af sikkerhedsmæssige årsager er det kun rejsende, der kan komme ind i lufthavnen, og vores personale kan derfor ikke komme ind i bygningen. De venter på dig udenfor.


Når du har mødt vores lokale medarbejder, får du mulighed for at veksle penge og købe et lokalt SIM kort.


Du bliver kørt fra lufthavnen og hjem til din værtsfamilie i Andasibe, hvor personalet sørger for, at du falder til og kan pakke ud. Turen fra lufthavnen og til byen tager omkring fire timer afhængig af trafikken. Vi dækker transportomkostningerne til og fra lufthavnen, hvilket giver dig én mindre ting at tænke på, når du ankommer efter en lang rejse.

Book flybilletter til Madagaskar med Projects Abroad

Projects Abroad har over 20 års erfaring med at arrangere fly for tusindvis af frivillige fra hele verden. Det kan være tidskrævende, overvældende og frustrerende at finde flybilletter online, så lad os gøre arbejdet for dig.

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter gennem os.

Visumkrav for Madagaskar

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Madagaskar

Alt efter hvad tid på dagen du ankommer i Madagaskars hovedstad, Antananarivo, får du enten introduktionen til projektet samme dag eller dagen efter din ankomst. Hvis du ankommer til landet i løbet af weekenden, får du introduktionen mandag morgen.


På introduktionsdagen kommer din projektkoordinator og henter dig hjemme hos din værtsfamilie i Andasibe, hvor vi har vores kontor i Madagaskar. Du bliver vist rundt i området og får vist vej til ting om:  


  • Posthuset
  • Internetcaféer
  • Banker
  • Et sted, hvor du kan veksle penge


Hvis du ikke nåede at købe et lokalt SIM kort eller en telefon, da du ankom, kan du også gøre det på introduktionsdagen. Du får også en introduktionspakke med information som for eksempel et kort over byen med afmærkninger over de vigtigste steder samt kontaktoplysninger på vores lokale personale i Andasibe.


Din koordinator viser dig, hvordan du bruger offentlig transport i byen og forklarer dig den nemmeste rute til og fra projektet. Du hører også mere om, hvordan vores forskellige projekter i Madagaskar fungerer, og du besøger vores lokale kontor.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Madagaskar

Din første dag på projektet handler om at få en fornemmelse af det arbejde, du skal udføre, og din rolle på projektet. Du starter ikke arbejdet med det samme. Først møder du dine nye kollegaer, hører om vores overordnede mission for projektet, og orienterer dig om stedet. Uanset hvilket projekt du deltager på i Madagaskar, står vi klar til at vejlede og støtte dig gennem dit arbejde på projektet.


Du starter arbejdet på projektet dagen efter.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar  til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer