Projects Abroad volunteers pay a visit to the baobabs while volunteering in Madagascar.

Frivilligt arbejde i Madagaskar

Bidrag til vores meningsfulde arbejde omgivet af frodig regnskov i den unikke østat

Arbejd frivilligt i Madagaskar med Projects Abroad og gør en forskel i et af de mest fascinerende og forskelligartede lande i verden. Du kan opleve de majestætiske regnskove og ikoniske dyreliv, blandt andet lemurer, mens du hjælper på et af vores projekter.


Du kan arbejde med børn på vores lokale center for børns tidlige udvikling eller beskytte regnskovene gennem afgørende bevaringsinitiativer. Du kan også udføre arbejde med folkesundhed og blive en del af vores indsats for at forbedre sundheden i afsidesliggende lokalsamfund via hygiejneinitiativer. Vi har en række forskellige projekter, så du kan helt sikkert finde det rette projekt for dig.


Alle vores projekter i Madagaskar finder sted i det lille lokalsamfund i Andasibe. Mens du er her, har du vores lokale personales støtte døgnet rundt.


Madagaskar er et betagende og enestående land, som er kendt for det forskelligartede plante- og dyreliv på den store ø. I din fritid kan du besøge dyrereservater og se de endemiske arter, der gør Madagaskar så unik.

Projekter, som er tilgængelige i Madagaskar

Filter by:

1-3 af 3 Projekter

A child outlines her hand with chalk during a skills development lesson with a volunteer working with children in Madagascar.
Frivilligt arbejde med børn i Madagaskar
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 12,700 DKK
Students have group lessons with the volunteer teaching in Madagascar.
Frivilligt arbejde med engelskundervisning i Madagaskar
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 12,700 DKK
A large lemur balancing on a pole in the rainforest spotted by volunteers during their rainforest conservation volunteering in Madagascar with Projects Abroad.
Frivilligt arbejde med regnskovsbevaring i Madagaskar
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
 • From 17,950 DKK

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Madagaskar

Andasibe

Du arbejder frivilligt i Madagaskar i den lille by, Andasibe, som har et indbyggertal på omkring 12.000. Byen ligger fire timer øst for hovedstaden, Antananarivo, og ligger tæt på tre forskellige bevaringsområder.


Et af højdepunkterne ved at være frivillig i Madagaskar er det endemiske dyreliv og vegetation på øen. Du kan bruge din fritid på at udforske naturreservater og se lemurer hoppe let fra træ til træ.


Tsingy de Bemaraha er et must-see, når du er i Madagaskar. Stedet er på UNESCO’s verdensarvliste og kaldes nogle gange Stenlabyrinten på grund af de tårnhøje kalkstensstrukturer. Du kan også gå gennem den majestætiske Avenue of the Baobabs, baobab-alléen, og nyde synet af de unikke, gamle træer.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Madagaskar

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer