The skyline of Shanghai plays the backdrop to volunteers' experience working in China.

Frivilligt arbejde i Kina

Støt udsatte lokalsamfund, mens du oplever det moderne og traditionelle liv i Kina

Arbejd frivilligt i Kina med Projects Abroad og hjælp med at gøre en forskel i et af de mest hurtigt udviklende lande i verden. Du bidrager til vores igangværende arbejde, der støtter udviklingen af udsatte lokalsamfund.

 

Du kan undervise børn i engelsk i underfinansierede, afsidesliggende skoler, eller hjælpe med at give pleje til ældre borgere eller mennesker med handicap. Du kan også arbejde med erfarne miljøforkæmpere på et avlscenter for pandaer. Du kan også lære ved at arbejde sammen med forretningsmænd i lokale og internationale virksomheder eller gribe chancen for at lære mandarin.

 

Afhængigt af hvilket projekt i Kina du deltager på, bor du enten i Shanghai. Vi har kontorer i begge byer med personale, som er tilgængeligt døgnet rundt, hvis du får brug for støtte og vejledning.

 

Der er masser at se og gøre i de to urbane jungler i Kina. Du kan besøge de mange buddhistiske templer og de smukke parker i byerne. Du kan også tage ind og se operaen eller smage ægte kinesisk street food på de mange lokale markeder. Du kan selvfølgelig ikke gå glip af den Kinesiske Mur.

Projekter, som er tilgængelige i Kina

Filter by:

1-3 af 8 Projekter

During teenage community volunteer work in China, a high school student hugs a young child in the classroom.
Volunteer Work with Children for Teenagers in China
Se dette projekt
 • Fastsatte datoer i skoleferier
 • This project is only for 15-18 year olds
 • Fra 2 uger
 • From 16,670 DKK
A group of Business Interns pose for a group photo infront of a reception desk at a law office in China.
Erfaringsophold med business i Kina
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 18 år kan deltage
 • Fra 4 uger
 • From 22,710 DKK
The layout of one of our journalism placements in China
Erfaringsophold med journalistik i Kina
Se dette projekt
 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 18 år kan deltage
 • Fra 4 uger
 • From 22,710 DKK
Læs mere

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Kina

Shanghai

Det er ingen overraskelse, at Shanghai er en af de mest befolkede byer i verden, når man ser dens ikoniske skyline, travle gader og uendelige strøm af kunst og underholdning. Med over 24 millioner indbyggere myldrer det konstant med mennesker i byen, som som lever deres liv mellem højhuse og skyskrabere.

Afhentning i lufthavn, fly og visum

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Kina

Næste trin

Sikkerhed og personalesupport

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.

Vores akkrediteringer