Vi har al den information, som du skal bruge for at arrangere din tur, lige fra hjælp til søgning af visum til introduktion til dit projekt, når du ankommer til destinationen. Vores uproblematiske tilgang gør, at du kan fokusere på det, som virkelig er vigtigt, hvilket er at gøre en forskel på dit projekt.

Ankomst i lufthavn og afhentning i Belize

Du ankommer til landet via Belize City Airport (BZE), hvorefter du tager et kort indenrigsfly til enten San Pedro Airport (SPR), eller til Placencia Airport (PLJ) hvis du deltager på naturbevaringsprojektet.  


En af vores søde, lokale medarbejdere tager imod dig i lufthavnen, og du kan nemt få øje på dem, da de enten har en Projects Abroad t-shirt på eller holder et Projects Abroad skilt. De tager dig hen til dit nye hjem og sørger for, at du finder dig til rette. Vi betaler transporten til og fra lufthavnen, så du har én mindre ting at tænke på, når du ankommer.


San Pedro lufthavn ligger omkring to minutter fra vores kontor i San Pedro. Placencia lufthavn ligger omkring 15 minutters kørsel fra vores base i Placencia.

Book flybilletter til Belize med Projects Abroad

Projects Abroad har over 20 års erfaring med at arrangere fly for tusindvis af frivillige fra hele verden. Det kan være tidskrævende, overvældende og frustrerende at finde flybilletter online, så lad os gøre arbejdet for dig.

 

Vi kan hjælpe dig med at booke de bedste returbilletter og sørge for, at du får de sikreste, mest behagelige og omkostningseffektive valgmuligheder, uanset hvor komplicerede dine rejseplaner er.

Find ud af mere om at booke dine flybilletter gennem os.

Visumkrav for Argentina

En af fordelene ved at arbejde frivilligt med os er den rådgivning, vi giver dig i forhold til visum. Vi har et dedikeret team, som har opdateret information om krav til visum for alle vores destinationer rundt omkring i verden. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til visumregler, store eller små, og så vil vi hjælpe dig igennem processen. Når du tilmelder dig et projekt, får du også et link til din egen MyProjectsAbroad hjemmeside, som inkluderer al relevant information om visum.

Din introduktion og orientering i Belize

Alt efter, hvad tid på dagen du ankommer til San Pedro eller Placencia, får du enten din introduktion på samme dag eller dagen efter din ankomst. Hvis du ankommer i weekenden, får du introduktionen mandag morgen, fordi bankerne og postkontoret har lukket i weekenden.


På din introduktionsdag bliver du hentet i dit nye hjem og taget med på en orienteringstur i byen. Din koordinator viser dig forskellige brugbare ting som:


  • Posthuset
  • Banker
  • Internetcafeer
  • Et sted, hvor du kan veksle valuta


Du kan købe et lokalt SIM kort eller en telefon på introduktionsdagen. Du får også muligheden for at møde andre frivillige på destinationen og at høre om, hvordan vi driver vores forskellige projekter i Belize. Du får en introduktionspakke, som indeholder al den information, du skal bruge, inklusiv et kort over byen med de vigtigste steder afmærket og kontaktoplysninger på vores lokale Projects Abroad medarbejdere.


Din Projects Abroad koordinator viser dig, hvordan du kommer fra din værtsfamilie til din arbejdsplads og tilbage. Alle vores lokationer på projekterne ligger relativt tæt på din værtsfamilies bolig, så du kan enten gå eller cykle derhen. Hvis der er noget arbejdsrelateret transport på dit projekt, betaler Projects Abroad for det.

Din første dag som frivillig eller praktikant i Belize

Uanset hvilket projekt, du deltager på i Belize, får du masser af vejledning og støtte fra vores lokale personale. På din første dag på projektet viser vores medarbejdere dig, hvordan det hele fungerer, før du rigtigt starter med dit arbejde på projektet. Du bliver introduceret til de mennesker, du skal arbejde sammen med, og bliver vist rundt på stedet.


Du starter først med at arbejde på andendagen, når du har fået en chance for at lære, hvordan projektet fungerer, og hvad din rolle på projektet er.

Støtte, sikkerhed og assistance

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi har en række systemer og procedurer, som sikrer, at du har den støtte, du skal bruge for at nyde din tur med ro i sindet. Vores Projects Abroad team er til rådighed døgnet rundt og står klar til at sikre, at du falder godt til hos din værtsfamilie og din arbejdsplads. Hvis du får problemer eller møder udfordringer, er de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Find ud af mere om støtte og sikkerhed.

Vores akkrediteringer