Projects Abroad volunteers take a break by the Belize sign during their volunteer work in Belize.

Frivilligt arbejde i Belize

Oplev livet i Caribien og hjælp med at støtte lokalsamfund i området

Arbejd frivilligt i Belize med Projects Abroad og bliv en del af vores indsats for at støtte initiativer i lokalsamfundene. Du får muligheden for at opleve livet i det smukke, caribiske land, mens du tilbringer dagen med aktivt at gøre en forskel.


Du arbejder som frivillig på et af vores projekter i Belize. Du kan lære børn at læse gennem et program med læsekurser på en lokal skole, eller pleje og passe dyr på et underbemandet dyreherberg. Du kan hjælpe med at bevare og beskytte Belize Barrier Reef, eller forbedre adgangen til sundhedspleje i udsatte, afsidesliggende lokalområder.


Du bor og arbejder i San Pedro, eller i Placencia hvis du arbejder med naturbevaring. Uanset hvilken by du arbejder i, er vores lokale personale tilgængeligt døgnet rundt og kan hjælpe og vejlede dig gennem hele dit ophold.


Belize er et enestående land med mange forskellige folkeslag og kulturer. Destinationen er ideel for folk, der elsker strand og vand, da Belize har utallige smukke sandstrande, havreservater og det næststørste rev i verden. Landet har også en rig historie med Maya indianere, som du kan opleve på spændende museer og arkæologiske seværdigheder og ruiner. Træd ud af din komfortzone og bliv frivillig i de fantastiske, tropiske omgivelser i Belize.

Projekter, som er tilgængelige i Belize

1-6 af 6 Projekter

Assist local doctors and gain valuable public health work experience with Projects Abroad whilst on a Public Health internship in Belize.

From 15,450 DKK

Erfaringsophold med folkesundhed i Belize
Se dette projekt

Få erhvervserfaring ved at udføre grundlæggende sundhedstjek i udsatte lokalsamfund

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
Projects Abroad volunteers working with children in Belize celebrate the end of a successful summer camp with local children.

From 15,200 DKK

Frivilligt arbejde med børn i Belize
Se dette projekt

Arbejd med børns tidlige udvikling i idylliske omgivelser ved kysten i Belize

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
This image depicts a Projects Abroad volunteer photographing a shark during their marine conservation work in Belize.

From 19,200 DKK

Frivilligt arbejde med havbevaring i Belize
Se dette projekt

Tag et PADI dykkercertifikat og arbejd med miljøforkæmpere for at beskytte livet i havet i Belize Barrier Reef

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
A young boy learns to play baseball during our volunteer sports coaching in schools in Belize

From 17,150 DKK

Frivilligt arbejde med skolesport i Belize
Se dette projekt

Bo i Belize og undervis skolebørn i idræt, som opfordrer dem til at holde sig sunde

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 2 uger
A volunteer helps improve the literacy skills of her students during her teaching work experience in Belize

From 15,200 DKK

Frivilligt arbejde med undervisning i Belize
Se dette projekt

Lær børn at læse, skrive og tælle i fredfyldte omgivelser ved kystbyen San Pedro

 • Helt fleksible datoer
 • Alle over 16 år kan deltage
 • Fra 1 uge
A group of volunteers takes part in conservation and community work in Belize for teenagers

From 23,200 DKK

Ungdomsprojekt med havbevaring og lokalsamfund i Belize
Se dette projekt

Lær at dykke og beskyt dyrelivet i havet langs det enestående Belize Barrier Reef

 • Fastsatte datoer i skoleferier
 • This project is only for 15-18 year olds
 • Fra 2 uger

Kan du ikke finde det, du søger?

Vores ekspertise og medarbejdere på stedet gør os i stand til at skræddersy et projekt til dig eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Tag en snak med en af vores eksperter på:

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Projects Abroad i Belize

Som frivillig i Belize bor og arbejder du enten i San Pedro eller Placencia. De fleste af vores projekter ligger i San Pedro, mens vores bevaringsprojekter ligger i Placencia.

San Pedro

San Pedro er en lille by på den største ø ud for Belizes kyst, som hedder Ambergris Caye. Byen har omkring 15.000 indbyggere, hvoraf mange kører rundt i golfvogne og på scootere. Du kommer helt sikkert til at se mange af dem på din tur.


Du bor og arbejder i lokalsamfund, som ligger tæt på stranden. Der er masser at lave i din fritid med de idylliske strande og det farverige Belize Barrier Reef, og du kan bruge meget af din tid på kysten og i bølgerne.


San Pedro har nogle smukke kunstudstillinger og museer, som du kan besøge og lære mere om den lokale historie og kultur på, når du er færdig med dagens arbejde på projektet.

Placencia

Vores projekt med dykning og havbevaring finder sted i Placencia, som er en halvø, der ligger langs med den sydlige kyst i Belize. Stedet har et lavt indbyggertal på omkring 3.500, hvilket gør det til en ideel lokation til at komme ud og nyde naturen, når du arbejder på bevaringsprojektet.


Du bor og arbejder langs kysten og i beskyttede havreservater. Med hvide sandstrande og klart, blåt vand, er frivilligt arbejde i Placencia den perfekte mulighed for at udforske havets naturlige skønhed.


Området har også en rig kulturhistorie, da Maya indianere engang boede her. Du kan besøge seværdigheder som Mayflower Archaeological Reserve for at lære mere om landets historie. Du kan endda bruge din fritid på at sejle i kajak gennem Placencia Lagoon, hvor du snor dig gennem mangroveskove for at få øje på søkøer og rokker, der lever i området.

AFHENTNING I LUFTHAVN, FLY OG VISUM

Når du ankommer til lufthavnen, står der en Projects Abroad medarbejder klar til at tage imod dig. Du kan finde mere information om ankomst til lufthavnen, orientering og visum på vores side om ankomst til Belize

Næste trin

SIKKERHED OG PERSONALESUPPORT

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi har mange procedurer og systemer, som sikrer, at du får den støtte, du skal bruge for at nyde din rejse med ro i sindet. Vores Projects Abroad personale er til rådighed døgnet rundt for at hjælpe, og de står klar til at sikre, at du falder godt til i din nye bolig og på dit projekt. Hvis du støder ind i problemer, vil de være klar til at hjælpe dig til hver en tid.

 

Find ud af mere om sikkerhed og assistance.