A senior volunteer abroad helps to count bird species during a census at our Conservation Project in Madagascar.

Frivilligt arbejde i udlandet for voksne

Rejs ud som voksenfrivillig og kombinerer frivilligt arbejde med en oplevelse for livet

Vi ser et stort antal af frivillige, som ønsker at tage en pause fra karrieren, ønsker at tage ud på en meningsfuld ferie eller pension. Vi sender stadigt flere voksenfrivillige ud på vores projekter i udlandet, og du har rig mulighed for at bruge dine faglige og personlige kompetencer i en ny kontekst.

Vi mener, at det er vigtigt at fremhæve, at frivilligt arbejder ikke kun er for nyudklækkede studenter, men at alle frivillige er velkomne på vores projekter uanset alder.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi vil hellere end gerne tale med dig om at skræddersy et projekt til dig. Det meste af vores personale har selv været frivillige, og de vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.

(+45)­­ 35 15 21 20

eller email:

start planlægningen af dit projekt

Hvad kan en voksenfrivilllig arbejde med?

Vi har mere end 150 forskellige projekter i 25 lande, og mulighederne for voksenfrivillige er derfor utallige. Du kan arbejde inden for dit karriereområde eller prøve noget helt anderledes, som ligger fjernt fra din hverdag i Danmark. Det er trods alt de færreste danskere, som har mulighed for at bo i Perus regnskov i flere uger!

Her er nogle af vores mest populære valg blandt vores voksenfrivillige: 

  • Give omsorg til udsatte børn og voksne
  • Hjælpe den nye generation med at få en bedre uddannelse
  • Opnå ny viden om bæredygtighed og naturbeskyttelse
  • Lære et helt nyt sprog
  • Forøge kompetencer inden for økonomi, marketing eller HR 

Hvis du ønsker at bruge din uddannelse og kvalifikationer på et specifikt projekt inden for dit karriereområde kan du læse mere om vores projekter for professionelle.

A man reads to a child as part of our volunteering opportunities for seniors in Africa.

Gruppeprojekter for voksne på 50+

Vil du gerne rejse sammen med frivillige i en gruppe, kan du med fordel læse mere om vores VoksenPlus-projekter. I bor og arbejder sammen som en gruppe på et projekt, og så sørger vi for, at I følger et fastlagt program som sikrer jer det største udbytte af jeres indsats, og at I selvfølgelig får oplevet den lokale kultur også.

Næste trin

Vores akkrediteringer