You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Dyrepasning i Sydafrika

Oversigt
  • Placering: Cape Town
  • Projekttype: Redningscenter, center for søfugle
  • Rolle: At hjælpe det lokale personale med at pleje dyrene
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

I Sydafrika samarbejder vi med to forskellige partnere: Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA) og Southern African Foundation for the Conservation of Coastal Birds (SANCOBB).

SANCOBB ligger i Bloubergstrand, 25 km fra Cape Town, og du derfor bo hos en lokal værtsfamilie tæt på projektet.

Alle frivillige er velkomne på dette projekt. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du hjælpe med at gøre indsats for pandaerne i Kina.

Din rolle på projektet

Vi samarbejder med to centre: Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SPCA) og Southern African Foundation for the Conservation of Coastal Birds (SANCOBB).

Frivillig fodrer en pingvin på dyrepasningsprojekt

Southern African Foundation for the Conservation of Coastal Birds (SANCOBB)

SANCOBB’s hovedformål er at bevare og beskytte udrydningstruede fuglearter. SANCOBB gør også en stor indsats for fugle, som påvirkes af olieudslip i havene.

Du skal kunne arbejde på dette unikke projekt i mindst 6 uger.

I starten vil du hovedsagligt hjælpe med rengøring af faciliteterne, men du vil med tiden komme tættere på fuglene og være med til at klargøre måltider, fodre, og behandle fuglene. Det er klart et projekt som kræver at frivillige har erfaring med fugle for at kunne deltage direkte i arbejdet med farten.

Udviser du initiativ og motivation kan du også deltage i laboratoriearbejde og hjælpe med at vaske olie af fugle. Du kan forvente at møde pelikaner, pingviner - heraf den afrikanske pingvin, skarver, og mange flere fuglearter. Du får mulighed for at lære mere om det lokale økosystem også.

Langsomt som du bliver bedre og bedre, får du også mere og mere ansvar, jeg endte med til sidst at have ansvar for omkring 150 pingviner, der var også noget af en mundfuld, når fodring, tubing, medicinering, rengøring, svømmeture osv. skal gå op i en højre enhed.
Luise Rasmussen, frivillig 

Frivillig klargør hund til operationUddannelsesenheden underviser skolebørn i dyrepasning, dyrerettigheder og om SPCA generelt. Som frivillig er du med til atbesøge skoler i hele Cape Town samt give rundvisning på SPCA for skolebørn.

Hos SPCA kommer du bredt omkring de mange aspekter af dyrepasning. Du kan bruge arbejdet på vores dyrepasningsprojekter som praktikophold eller som en mulighed for at finde ud af om det er dette område, som du skal bruge din fremtid på.

SPCA

Dine arbejdsopgaver afhænger af hvilket projekt du arbejder på.

Hos SPCA arbejder du typisk mandag-fredag kl. 9-16, men du er også meget velkommen til at hjælpe til i weekenden.

Frivillige hjælper især med at pleje husdyr, især hunde og katte, som skal fodres, luftes, pleje og hvad de ellers har behov for. Det lokale personale på klinikken sætter også pris på hjælp til at gøre klar til operationer.

Her får du i høj grad mulighed for at arbejde med dyr og lære en masse om diagnoser og behandlinger.

I Sydafrika kan du også arbejde for at forbedre vilde dyrs levesteder på vores Natur & Miljøprojekt.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲