You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Dyrepasning i Kina

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Dujiangyan Research Base, nær Chengdu
  • Projekttype: Pandacenter
  • Rolle: At forberede mad, gøre rent og observere pandaers adfærd
  • Indkvartering: Hostel
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Vi samarbejder med Dujiangyan Research Base of Giant Panda Breeding med det formål at beskytte og lave yderligere research om hvordan man bedst sikrer kæmpepandaens overlevelse.

Dujiangyan er et af de fire største pandacentre i Sichuan-provinsen i det sydvestlige Kina, og er halvanden times kørsel fra Chengdu.

På centret fokuserer personalet på at redde og yngle på pandaer og sætte dem tilbage i naturen. Herudover bliver der forsket i pandaens adfærd og sygdomme. Centret har reddet 30 kæmpepandaer, og antallet stiger i ynglesæsonen.

Alle frivillige er velkomne på dette projekt. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du hjælpe med at gøre indsats for pandaerne i Kina.

Din rolle på projektet

Den kinesiske kæmpepanda

Som frivillig arbejder du på Dujiangyan Research Base of Giant Panda Breeding. Fokus er på at få avlet flere pandaer, og du bliver en del af det team som står for at passe pandaerne. Dit arbejde vil bestå i at forberede mad til pandaerne, muge ud i indhegningerne og observere pandaernes adfærd.

Du vil få et særligt kendskab til pandaernes vaner og levevis, ligesom at du vil opnå viden om rednings- og beskyttelsesarbejdet som udføres på centret. Projektet er velegnet til alle dyreelskere med en særlig interesse i avl af store pattedyr.

Det er i særdeleshed et dyrepasningsprojekt, men der vil være elementer af dyrebeskyttelse også. Det er vigtigt at understrege, at pandaerne skal behandles om vilde dyr og ikke som kæledyr.

Du bor inden for gåafstand til centret, og du kan forvente en smuk gåtur til og fra arbejde hver dag.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲