You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dyrepasning & Veterinærmedicin

Veterinærmedicin og dyrepasning

Hvis du har en passion for at arbejde med dyr – enten indenfor veterinærmedicin eller en mere overordnet interesse for dyrepasning, er vores projekter med frivilligt arbejde i udvikslingslande en oplagt måde at få mere viden og erhvervserfaring.

Klik her for at vælge destination

Du kan arbejde frivilligt med dyr hvad enten du tager et sabbatår, optjener point til kvote 2, er uddannet inden for området, på udkig efter et praktikophold eller hvad du nu har i tankerne. Uanset din alder og erfaring, kan vi finde et projekt der passer til dig!

Arbejdet med dyr i udviklingslande

Holdningen til dyr i udviklingslande er ofte meget anderledes end den, der eksisterer i de vestlige lande.

I fattige samfund er folk i høj grad afhængige af deres dyr til udførelsen af forskellige opgaver, for eksempel i landbruget, hvor de ikke har samme muligheder som os. Dyr er derfor højt værdsat i kraft af deres styrke og hastighed, og menneskenes liv og velbefindende afhænger fuldt ud af, om dyrene er sunde og raske.

Holdningen til husdyr er ligeledes ofte meget anderledes end i Vesten. I Vesten bliver kæledyr, såsom hunde og katte, betragtet som en udvidelse af familien. Men det kan være svært at udvise empati og omsorg for husdyr, hvis befolkningen i forvejen lever under fattigdomsgrænsen, og det er en daglig kamp at skaffe nok mad på bordet for at kunne forsørge sin familie. På vores projekter er der brug for frivillige der kan hjælpe en lang række af truede dyrearter, og samtidigt medvirke til at oplyse lokalbefolkningen om hvordan de kan komme til at leve i et godt samspil med dyrene.

Dyrepasning og Veterinærmedicin i et udviklingsland

Hvis du har en passion for at arbejde med dyr – enten indenfor veterinærmedicin eller en mere overordnet interesse for dyrepasning, er vores projekter med frivilligt arbejde i udvikslingslande en oplagt måde at få mere viden og erhvervserfaring.

Du kan arbejde frivilligt med dyr hvad enten du tager et sabbatår, orlov eller som en del af en ferie. Uanset din alder og erfaring, kan vi finde et projekt der passer til dig!

Hvad enten du vælger at arbejde med dyrepasning eller veterinærmedicin med Projects Abroad, vil du få oplevelser og erhvervserfaring, som vil være meget svært at få derhjemme. Du vil sandsynligvis komme til at se spændende dyr som for eksempel slanger, store kattedyr eller endda elefanter! Du vil også se tilfælde af sygdomme, der stort set er blevet udryddet i Vesten (som for eksempel rabies) og du vil få en langt større forståelse for de problemer, som mennesker i udviklingslande hver dag kæmper med både på landet og i byen.

Frivillig og dyrelæge inden operation

Uanset om du vælger at arbejde med Dyrepasning eller Veterinærmedicin vil du få tildelt en supervisor på dit projekt, som vil være ansvarlig for at introducere for de forskellige arbejdsopgaver og aspekter inden for dit felt. Du vil følge lokale professionelle på nært hold og vil få enestående hands-on erfaring som vil komme dig til gode, hvis du ønsker en fremtidig karriere inden for veterinærmedicin. Du vil få mulighed for at stille spørgsmål og lære af dine lokale kollegaer.

På vores veterinærmedicinsprojekter omhandler arbejdet i høj grad direkte behandling og operationer af dyr, og du kan endda vælge at tage et studierelateret praktikophold på et af disse projekter. Hvad enten du genoptræner en skadet falk i Mexico eller vaccinerer husdyr i Sri Lanka, vil du opnå en enestående erfaring som, udover at gøre en stor forskel for de dyr og mennesker, du kommer til at arbejde med, også vil se flot udpå dit CV.

Veterinærmedicin & Dyrepasning:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲