You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Dyrepasning

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Kina

  • Placering: Chengdu og Ya’an
  • Projekttype: Daginstitutioner og pandacenter
  • Rolle: At lave sjove læringsaktiviteter med børn og hjælpe til på et pandacenter
  • Indkvartering: Hostel eller lejlighed

Vores ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15-18 år.

Drømmer du om at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du kan gøre en forskel for mennesker såvel som dyr?

På dette spændende ungdomsprojekt i Kina kan du kombinere humanitært arbejde med dyrepasning. Oplev Kinas fantastiske udvikling og lær mere om den spændende kultur, imens du får nye venner fra hele verden.

Pandaer har brug for beskyttelse mod udryddelse i Kina

Arbejd på center for pandaer

Den første uge får du en unik mulighed for at arbejde som frivillig med en af verdens mest truede dyrearter - kæmpepandaen! På pandacentret i Chengdu vil du sammen med dine jævnaldrende medfrivillige hjælpe til med at fodre pandaerne, gøre rent i deres indhegninger og observere deres adfærd.

Du får dermed et interessant indblik i pandaernes levevis på dette sommerprojekt for unge frivillige - og en helt ny forståelse for, hvad der får tusindvis af mennesker verden over til at dedikere deres liv til at redde urydningstruede dyr.

Leg og læring på daginstitution

I den anden uge vil du arbejde som ungdomsfrivillig på at af vore humanitære projekter i Chengdu. Her kommer du til at arbejde med jævnaldrende frivillige i en daginstitution for børn, hvor du vil hjælpe det faste personale med de daglige opgaver, at lege med børnene og give dem basal undervisning.

Du vil være et sjovt og underholdende indslag i børnenes hverdag. Din tilstedeværelse vil være et lille skridt på vej mod et større kendskab til fremmede kulturer for børnene.

Bo med andre unge frivillige

Frivillige indkvarteres sammen i lejligheder eller i et fælleshus. Vi sørger naturligvis for alle måltider. Vores lokale personale er altid i nærheden og står klar døgnet rundt med hjælp og støtte, hvis det skulle blive nødvendigt.

De arrangerer ligeledes sociale aktiviteter for dig og dine nye venner på sommerprojektet. I weekenden kan du se frem til at besøge Du Jiang Yan vandprojektet, Leshan Giant Buddha eller at udforske Chengdus spændende seværdigheder.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲