You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Støtte og Sikkerhed på Gruppeprojekter

Når du rejser med Projects Abroad kan du være sikker på, at du rejser med en professionel organisation med mere 25 års erfaring. Det er vigtigt for os, at du har trygge rammer, når du er af sted, for så yder du den bedste indsats – til glæde for dig og for dit projekt.

Sikkerhed

Vi tager din sikkerhed dybt seriøst. Vi sender ikke frivillige til lande med borgerkrig, politisk ustabilitet eller livsfarlige epidemier. Vores hovedkontor i England følger rådene fra det britiske udenrigsministerium, ligesom at vi følger World Health Organisations (WHO) tæt. Du skal føle dig tryg, når du rejser ud som ulandsfrivillig.

Rådgivning før afrejse

Vi yder en omfattende rådgivning, før du tilmelder dig dit projekt, så kontakt gerne vores danske kontor for at høre mere om dine muligheder.

Når du har tilmeldt et projekt, vil du få en fast kontaktperson fra Projects Abroad, en personlig hjemmeside med god information om destinationen, kulturen, en pakkeliste, rejseforsikring, visum, lokale medarbejdere og meget mere.

Vores fornemste opgave er at sikre, at du er godt forberedt til at arbejde på dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål.

Lokale kontorer og medarbejdere

Vi tror på, at vores støtte på destinationen er uden sammenligning med andre organisationer. Hver eneste destination har et kontor og lokale medarbejdere. På hvert kontor er en kvalificeret leder og et team af ansatte, som er oplært i at tage sig af frivillige i udviklingslande, med alt hvad det må indebære. Der er altid mindst en medarbejder til rådighed døgnet rundt.

De lokale kontorer fungerer ofte som samlingssteder for de frivillige, og her kan de følge med i aktivitetskalenderen for destinationen, tale med vores lokale medarbejdere om stort og småt og generelt altid kigge forbi.

Vores lokale medarbejdere sikrer, at lokale værtsfamilier og projekter lever op til vores krav og standarder. De hjælper med alle tænkelige og utænkelige problemer, de giver gode råd, og ingen spørgsmål eller ønsker om hjælp er for store eller små.

Bolig

Alle bopælsformer tilses regelmæssigt af vores lokale personale, hvad enten det hos værtsfamilier eller frivilliges lejligheder. Vi stiller krav til renlighed, hygiejne og bekvemmelighed men ikke luksus.

Vi har løbende evalueringer med vores værtsfamilier, og vi tager ud på kontrolbesøg. Vi tjekker både forholdene hos både værtsfamilier og i lejlighederne, inden vi sender frivillige dertil.

Lokale koordinatorer

Alle frivillige uanset projekt får en koordinator, som er ansvarlig for at hjælpe de frivillige godt til rette på projektet. Derudover står koordinatoren til rådighed for spørgsmål og hjælper med at løse eventuelle problemer.

Ved ankomst

Vi henter dig i lufthavnen uanset ankomsttid. Du skal se efter en medarbejder med et Projects Abroad-skilt. Vedkommende kender dit navn og har selv identifikation med, som du kan se. Du er en del af Projects Abroad-gruppen indtil du rejser hjem igen.

Forsikring

Vi har valgt at inkludere en omfattende rejse-, syge-, og ansvarsforsikring (for frivillige til og med 65 år) fra Endsleigh Insurance Services i din projektpris. Skulle du være uheldig og få brug for forsikringen, kan vores lokale personale hjælpe dig på stedet, idet de har kendskab til de mest gængse forsikringsbetingelser og ved, hvordan de hurtigt kontakter Endsleigh Insurance Services for at hjælpe dig bedst og hurtigst.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲