You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

De Sydafrikanske Stepper

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde på ungdomsprojekt

  • Placering: Wild at Tuli naturreservat
  • Projekttype: Naturbeskyttelse
  • Rolle: At observere dyrelivet og hjælpe til med naturbeskyttelse
  • Indkvartering: Telte på projektet

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Er du en vaskeægte naturelsker, og ønsker du at kombinere din passion med frivilligt arbejde for unge i udlandet?

Allerede på vej til Sydafrika vil du opleve et fantastisk scenarie. Du flyver først til Polekwane, som ligger i det nordlige Sydafrika. Derfra kører du langs grænsen til Botswana for til sidst at nå Kwa Tuli, som huser vores savanneprojekt.

naturprojekt i Sydafrika

Spændende mulighed for unge

Sammen med de andre unge frivillige arbejder du side om side med vores lokale personale for at sikre, at området ikke lider skade. Du kan være med til at indsamle oplysninger om dyrelivet, fjerne invasive plantearter og beskytte træer mod skader påført af elefanter i området. Det er hårdt, men sjovt arbejde.

Bo med andre unge frivillige

Frivillige og lokale ansatte bor i store safaritelte, så dine nye venner fra hele verden er altid tæt på. Der er brusebad, og det store fællesområde bliver flittigt benyttet af de frivillige til at hygge sig sammen. Du vil hele tiden være i nærheden af vores lokale personale, som har stor erfaring og viden om naturbevaringsarbejde på savannen. De står selvfølgelig klar døgnet rundt, hvis du skulle få behov for støtte og vejledning.

Vælger du vores natur- og miljøprojekt for unge frivillige, tør vi sagtens love, at du kan se frem til et spændende og lærerigt ophold i Sydafrika.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲