You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Mexico

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Naturbevaring & Spansk i Mexico

Sommer
2 uger
  • Søndag 24. juni 2018 - Lørdag 07. juli 2018
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Naturprojekt i Mexico

Lav frivilligt arbejde for unge i udlandet og gør en stor forskel for den mexicanske natur, mens du samtidig lærer spansk!

Vores skildpaddeprojekt i Mexico foregår i Cuyutlan ved Stillehavskysten. På dette ungdomsprojekt får du undervisning i spansk, ligesom at du arbejder med naturbevaring – heraf arbejdet for at sikre at den sjældne Olive Ridley-skildpadde ikke uddør.

Blandt arbejdsopgaverne som ung frivillig er at patruljere stranden om aftenen samt at indsamle og begrave havskildpaddernes æg, så de ikke bliver bytte for rovdyr. Når æggene klækkes, er du med til at sætte de små havskildpadder tilbage i naturen. Andre arbejdsopgaver kan være at hjælpe til på en lokal krokodillefarm, vedligeholdelse af lejren, rengøring af lejren og indsamling af oplysninger om dyrelivet i lagunen.

Frivillighed og spanskundervisning

Helt praktisk får du to timers spanskundervisning hver dag. Undervisningen foregår i mindre grupper, således at du og de andre unge frivillige på projektet får udbytterige lektioner.

Undervisningen vil blive tilpasset efter niveau, således at nybegyndere er i samme gruppe, og lettere øvede får undervisning sammen. På den måde sikrer vi, at du får det optimale udbytte ud af din undervisning.

Bo med andre unge frivillige

De frivillige bor i en lejr på selve projektet, så du kan se frem til en autentisk naturoplevelse sammen med dine nye venner fra hele verden.

Vores lokale personale bor ligeledes i lejren og står klar døgnet rundt med råd og vejledning, hvis du skulle få behov for det. Personalet står ligeledes for spændende aktiviteter for dig og dine medfrivillige i fritiden.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲