You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dykning & Marineprojekt & Lokalsamfund

Oversigt
Projektoversigt

Ungdomsprojekt i Cambodja

Vi stopper desværre dette ungdomsprojekt i 2018. Du kan i stedet overveje vores spændende dykkerprojekter i Belize, Fiji og Thailand!

  • Placering: Koh Sdach
  • Projekttype: Dykning- og marineprojekt
  • Rolle: At hjælpe med naturbeskyttelse og oplysningsarbejde i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Fælleshus

Ok fra frivillig på dykkerprojekt i Cambodja

Vores ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Dette ungdomsprojektet er specielt egnet for dig, der interesserer sig for miljøet og dyrelivet under havets overflade og som gerne vil bidrage med en positiv indsats i forskellige lokalsamfund.

I løbet af dit ophold vil du tage PADI’s Open Water-kursus og anvende din nye viden om dykning til at hjælpe med bevaring af dyrelivet og deltage i dyk med det formål at indsamle materiale til videnskabelige undersøgelser.

Du kommer til at arbejde sammen med din gruppe af jævnaldrende unge frivillige, og jeres fælles indsats vil bidrage til vedligeholdelse af dyrebestanden og deres levesteder ved hjælp af research og dataindsamling.

Som frivillig vil du herudover deltage i et initiativ under navnet ”Dive against Debris”, hvor du hjælper med at fjerne vragaffald fra havet, der ellers ville ødelægge levesteder og livet i havet.

Del din viden med lokale børn

Du vil gennem dit frivillige ungdomsarbejde også hjælpe med miljømæssig uddannelse af børn på de lokale skoler. I den forbindelse vil du og de andre unge frivillige deltage i opmærksomhedsskabende workshops og strandrengøring.

Du har derudover også få mulighed for at deltage i vigtigt renoveringsarbejde eller undervise eleverne i engelsk og arrangere lærerige spil, hvor kun fantasien sætter grænser.

Bo med andre unge frivillige

Du vil blive indlogeret sammen med andre frivillige, som kommer fra hele verden, i vores egne huse, der ligger i projektområdet. Alle frivillige spiser sammen i vores fællesområde eller på terrassen med udsigt over vandet.

I løbet af dit ophold vil du også få mulighed for at deltage i forskellige sociale og kulturelle aktiviteter organiseret af Projects Abroad. Det kan f.eks. være middage på lokale restauranter, filmaftener eller kulturelle workshops. Du og dine nye venner kommer aldrig til at kede jer!

Som ung frivillig vil du deltage i en spændende weekendtur til Chi Phat – en enestående lille landsby, hvor du får mulighed for at udforske den usædvanligt smukke natur, tage en kajaktur på floden og cykle eller vandre op til områdets storslåede vandfald.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲