You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dykning & Marineprojekt & Lokalsamfund

Oversigt
Projektoversigt

Ungdomsprojekt i Belize

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse med naturbevaring i Belize

Belize er verdenskendt for sin smukke natur både til lands og til vands, og på dette projekt med frivilligt arbejde for unge naturelskere kommer du til at opleve begge dele.

Sammen med de andre jævnaldrende frivillige på ungdomsprojektet får du et PADI Open Water dykkercertifikat i starten af projektet, og så er du ellers klar til at udforske livet under havoverfladen. Vi arbejder for at beskytte tre marinenationalparker i Belize Barrier Reef System nær Placencia.

Belizes barriererev er på UNESCO’s verdensarvsliste, og er et vigtigt økosystem for mange dyrearter, såsom hvalhajer. Derfor gør dit frivillige arbejde en stor forskel.

Beskyt havets dyreliv og giv lokalsamfundet en hjælpende hånd

I løbet af de to uger på ungdomsprojektet vil du sammen med din gruppe arbejde med en række forskellige opgaver såsom redningsdyk, opsamling af skrald på revet og den nærmeste havbund, undersøgelser af dyrelivet og oprydning på stranden.

På land vil du som ung frivillig hjælpe lokalsamfundet igennem mere praktiske aktiviteter; det kan f.eks. være ved at male klasseværelser eller at renovere en legeplads.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med de andre entusiastiske frivillige fra hele verden på et lille hostel, og vores lokale personale står klar døgnet rundt, hvis du skulle have brug for det.

Vores lokale personale vil også arrangere sociale aktiviteter for dig og dine nye venner i fritiden og i weekenden, så glæd dig til at besøge de nærliggende øer, Mayaruiner eller nogle af Belizes andre smukke seværdigheder.

Det bliver en naturoplevelse, du aldrig vil glemme!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲