You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hajbevaring i Fiji

Oversigt
Projektoversigt

Ungdomsprojekt i Fiji

  • Placering: Pacific Harbour
  • Projekttype: Dykning og research
  • Rolle: At hjælpe med at beskytte hajer og lave research
  • Indkvartering: Kønsopdelte sovesale

Frivillige skal ud at dykke med hajer i Fiji

Ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Hvis du har lyst til at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet med fokus på naturbevaring og mere specifikt bevaring og beskyttelse af hajer, og du samtidig gerne bo på en af verdens mest ikoniske tropeøer, så er dette Ungdomsprojekt det perfekte valg.

Når du ankommer til Fiji, bliver du taget imod af vores lokale personale, der giver dig en grundig introduktion til dit projekt. Her møder du også de andre unge frivillige i din gruppe. Alle frivillige kommer til at bo sammen i et hus med sovesale, så du bruger rigtig meget tid med dine nye venner fra hele verden.

Den første uge vil der være fokus på dykkerkurser. De frivillige, der ikke har et dykkercertifikat, vil tage et PADI Open Water-kursus. Og de, der allerede har deres Open Water-certifikat, vil tage det avancerede kursus. Alle frivillige vil derudover deltage i et dykkerkursus med særligt fokus på hajbevaring.

Ungdomsprojekt med naturbevaring i Fiji

Frivilligt arbejde på land og i vand

Den følgende uge vil bestå af videnskabelig research såsom at observere forskere, når de sætter mærker på unge hajer for at kunne identificere dem senere. Derudover kommer dit frivillige arbejde for unge til at indebære, at du hjælper med at genplante mangrove, samle skrald på strande sammen med lokale skolebørn og selvfølgelig dykke med hajer.

Der vil både være et dyk med fokus på de videnskabelige elementer af hajbevaring, samt det helt utrolige dyk hvor hajerne bliver fodret.

Vores hajprojekt i Fiji samarbejder med organisationen Beqa Adventure Divers. Der har aldrig været et uheld relateret til hajer på nogen af deres dyk.

Nye venner fra hele verden

Udover projektet vil du også deltage i forskellige sociale aktiviteter såsom film- og grillaftener, kulturelle besøg og meget mere.

Du har fri i weekenden og her har du mulighed for at trekke til et nærtliggende vandfald, prøve kræfter med ’paddleboarding’ eller bare slappe af på de smukke strande sammen med dine jævnaldrende medfrivillige, der kommer fra hele verden.

Uventede vejrforhold kan betyde, at nogle aktiviteter bliver ændret.

Efter de to uger i Fiji vil du vende hjem med et universelt anerkendt dykkercertifikat, utrolige historier, du kan dele med venner og familie - og ikke mindst en oplevelse, du vil huske resten af livet.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲