You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Folkesundhed i Tanzania

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Tanzania

  • Placering: Arusha
  • Projekttype: Feltarbejde
  • Rolle: At hjælpe til med sundhedsfremmende aktiviteter i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Vores Ungdomsprojekt med Folkesundhed i Tanzania foregår i og omkring Arusha. Projektet er for dig, der er mellem 15-18 år, og fokus er på sundhedskampagner i landområder. Du vil som ung frivillig få et spændende indblik i, hvordan lokale indbyggere oplever, hvor sparsom lægebehandling kan være på grund af beliggenhed og levevis.

Ung frivillig på medicinsk projekt i Tanzania

Sammen med lokale læger og sygeplejersker bruger du og dine jævnaldrende medfrivillige det meste af arbejdstiden på opsøgende arbejde og sundhedskampagner.

Det opsøgende arbejde går ud på at opsøge lokale indbyggere i fjerne egne, som ikke selv har mulighed for at søge læge. Dine arbejdsopgaver vil variere, og du kan således forvente at besøge en lokal Maasai-landsby at yde behandling.

Du vil gennem dit frivillige arbejde hjælpe til med at foretage basale lægetjek, arbejde på oplysende sundhedskampagner og du vil have mulighed for at observere og om nødvendigt assistere lokale læger ved behandling af patienter.

Bo med andre unge frivillige

Du vil bo sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie eller i et fælleshus, og du vil dermed få et godt indblik i hverdagen i Tanzania. Vores lokale personale er hele tiden i nærheden, og de vil således arrangere en weekendtur til en af Tanzanias smukke nationalparker.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲