You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Folkesundhed i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Filippinerne

  • Placering: San Remigio
  • Projekttype: Sundhedsfremmende aktiviteter i lokalsamfundet
  • Rolle: At hjælpe med at gratis helbredsundersøgelser, oplysningsarbejde og sundhedskampagner i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Medicinsk outreach og oplysning om folkesundhed

Ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Hvis du er interesseret i at lave frivilligt arbejde i udlandet, er folkesundhedsprojektet i Filippinerne er en oplagt mulighed. Projektet, som er placeret i San Remigio, er tilrettelagt til at give unge frivillige mulighed for at arbejde med folkesundhed med fokus på sundhedskampagner og outreaches i lokalsamfund. Derudover får de frivillige et indblik i det filippinske sundhedsvæsen.

På dette projekt vil det meste af tiden gå med at arbejde med lokale familier, hvor du giver dem sundhedstjek. Her er du med til at måle blodtryk, blodsukker og tage taljemål. Disse oplysninger bruges som udgangspunkt for at udarbejde en sundhedsfremmende strategi, som skal implementeres inden for projektperioden.

Arbejd i felten med lokale fagfolk

Frivillige unge arbejder sammen i grupper, og du vil være med til at arrangere idrætsaktiviteter som en del af en sundhedsfremmende kampagne. Du vil også være til at arrangere en sundhedsdag.

I løbet af projektet vil frivillige have mulighed for at skygge lokale læger, hvor du kan assistere ved basale procedurer såsom at måle blodtryk, assistere ved tandbehandlinger og hjælpe til på et apotek.

Du og dine medfrivillige arbejder sammen med lokale læger, sygeplejersker og sundhedsarbejdere om at nå ud til så mange patienter som muligt.

Bo med andre unge frivillige

Frivillige bor sammen hos lokale værtsfamilier. Dette giver dig et unikt indblik i en helt anderledes hverdag. I weekenden arrangerer vores lokale personale forskellige aktiviteter, og du kan for eksempel besøge Capitancillo Islet, som er en smuk og mystisk lille koralø nær Bogo. Øen er hjem for et fredet havområde, tre smukke dykkersteder og et fyrtårn.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲