You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Belize

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge inden for Folkesundhed i Belize

  • Placering: San Pedro
  • Projekttype: Helbredsundersøgelser og sundhedskampagner
  • Rolle: At hjælpe med at yde gratis sundhedsydelser i lokalsamfundet og lave sundhedskampagner som forebyggelse
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Frivilligt arbejde i Belize

Hjælp med at give børn og voksne adgang til sundhedsydelser og behandlinger, når du laver frivilligt arbejde for unge på vores Ungdomsprojekt inden for Folkesundhed i Belize.

Sammen med din gruppe af jævnaldrende, entusiastiske frivillige fra hele verden vil du arbejde side om side med dygtige læger og hjælpe med at planlægge og deltage i opsøgende aktiviteter og sundhedskampagner i lokalområdet. Dette vil være et af de vigtigste aspekter ved dit arbejde som ungdomsfrivillig, og du vil hjælpe med at skabe opmærksomhed på og uddanne lokalbefolkningen inden for forskellige sundhedskampagner som f.eks. seksualundervisning og undervisning om HIV/AIDS.

På dette ungdomsprojekt for 16-19-årige får du praktisk erfaring inden for sundhedssektoren, og det er derfor et perfekt tilbud til dig, som overvejer en fremtidig karriere inden for medicin og sundhed og gerne vil tilføje relevant erfaring til dit CV eller point til din kvote 2-ansøgning.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie, og du kan her lære endnu mere om den lokale kultur og dens traditioner, samtidig med at du får nye venner fra hele verden. Vores lokale personale står til rådighed døgnet rundet under hele dit ophold.

Vores lokale personale vil stå for at arrangere sociale aktiviteter om aftenen og weekendudflugter, så du får mulighed for at udforske de smukke omgivelser i Belize.

Glæd dig til en spændende og uforglemmelig oplevelse som ungdomsfrivillig i Caribien!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲