You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Medicin i Tanzania

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Tanzania

  • Placering: Arusha
  • Projekttype: Hospital
  • Rolle: At lære om medicin ved at følge og observere lokale læger på et hospital
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivilligt arbejde inden for medicin og sundhed i Tanzania

Vores medicinske Ungdomsprojekter i Tanzania foregår i Arusha. Som ung frivillig vil du være med til en række forskellige arbejdsopgaver; du kan eksempel observere det lokale personale på et stort hospital den ene dag, og dagen efter kan du hjælpe til med at behandle lokale indbyggere i en afsides Masai-landsby.

Skab fokus på folkesundhed i befolkningen

Du kan deltage i medicinske workshops, hvor du lærer mere om de mest udbredte sundhedstrusler såsom HIV/AIDS og tropesygdomme. I de senere år har sundhedsmyndighederne i Tanzania haft fokus på at udbrede kendskabet til bedre sundhed og forebyggelse blandt de yngre generationer - med dit frivillige arbejde kan du være med til at gøre den vision til virkelighed.

Vi håber, at du i løbet af din tid i Tanzania kan være med til at besøge skoler for at fortælle om sygdomsforebyggelse og andre emner inden for folkesundhed.

Bo med andre unge frivillige

Vores unge frivillige bor sammen hos lokale værtsfamilier eller i et fælleshus. Vores lokale personale står altid klar til at hjælpe, hvis det bliver nødvendigt. Vi arrangerer sociale aktiviteter for de frivillige, og i weekenden kan du besøge en af Tanzanias storslåede nationalparker.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲