You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Medicin i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Peru

  • Placering: Cusco
  • Projekttype: Hospitaler
  • Rolle: At lære om medicin ved at følge og observere lokale læger
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Få et unikt indblik i et meget anderledes sundhedsvæsen, end det, du kender fra Danmark, når du laver frivilligt arbejde for unge i Peru. Som ung frivillig kommer du helt tæt på lægegerningen og følger sundhedspersonalet på nærmeste hold.

Vi samarbejder med både private og offentlige hospitaler, og du har således mulighed for at observere en række medicinske procedurer på forskellige hospitalsafdelinger - selvfølgelig sammen med jævnaldrende frivillige fra hele verden, der har samme interesse for lægevidenskaben som dig.

Medicinsk outreach i Peru

Kom med på outreaches og giv en frivillig hånd

Som ung frivillig observerer du medicinske procedurer og deltager i workshops. Du lærer således om lokale peruvianske sundhedsrisici og behandlinger. Noget af tiden følger du en lokal læge, og du vil have mulighed for at stille spørgsmål og diskutere diagnoser og behandlinger.

I løbet af dit ophold i Peru vil du også modtage spansklektioner, så du lærer nogle medicinske gloser på spansk, og som du kan bruge på dit projekt.

Du deltager i outreachprogrammer, hvor du sammen med de andre unge medicinske frivillige og lokalt personale tager ud i lokale samfund for at yde basal lægehjælp. Dette gavner indbyggere som ikke selv har mulighed for at opsøge en læge.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie. Dette giver dig et helt unikt indblik i den peruvianske livsstil. Vores lokale personale er aldrig langt væk og står klar døgnet rundt med råd og vejledning, hvis du får brug for det.

Vores personale arrangerer desuden sociale aktiviteter for dig og dine nye venner om aftenen og i weekenden. I kan for eksempel besøge Macchu Picchu, som var en vigtig by i det gamle Inka-rige. Du kan også besøge nogle af de farverige markeder i Den Hellige Dal.

Vær ung frivillig i Peru og bered dig på at få en masse oplevelser, du aldrig vil glemme.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲