You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Mongoliet

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Medicin & Sundhed i Mongoliet

Sommer
2 uger
  • Søndag 24. juni 2018 - Lørdag 07. juli 2018
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018
  • Søndag 05. august 2018 - Lørdag 18. august 2018

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Er du interesseret i sygepleje- og lægegerningen, og har du lyst til at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet?

Du får et specielt indblik lægernes verden på vores medicinske Ungdomsprojekt i Mongoliet. Med to uger i Mongoliet får du som ung frivillig både oplevet et spændende og relativt ukendt land, imens du observerer arbejdet på et hospital.

Ny forståelse for lægeverdenen

Frivillige på ungdomsprojektet arbejder på et af Ulan Bators førende hospitaler. Sammen med jævnaldrende frivillige observerer du professionelt personale udføre medicinske procedurer, og du bør være forberedt på at se sygdomstilfælde, som er sjældne i Europa.

Frivillige på hospital i Mongoliet

Kort efter din ankomst til Mongoliet får du og de øvrige unge frivillige en introduktion til Mongoliets kultur og normer, ligesom at I vil lære nogle af de mere basale procedurer. Du vil rejse hjem fra en af verdens mest fjerne hovedstæder med en ny vinkel på medicin.

Bo med andre unge frivillige

Frivillige bor sammen i et lokalt gæstehus. Vores lokale personale står til rådighed døgnet rundt og sørger for, at I frivillige har det godt.

I weekenden tager du sammen med dine nye venner fra hele verden til Terelj Nationalpark hvor I ser vilde heste og prøver at ride på kameler. Udsigten vil være spektakulær! I vil også smage en traditionel Mongolian Barbecue, og I vil have god tid til at hygge jer med hinanden.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲