You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Medicin & Sundhed

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Kenya

  • Placering: Nanuyki
  • Projekttype: Klinik og feltarbejde
  • Rolle: At lære om medicin ved at følge lokale læger og hjælpe til med sundhedsfremmende aktiviteter
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse med medicin i Kenya

På vores medicinske Ungdomsprojekt i Kenya kan du som ung frivillig på et indblik i sundhedsvæsenet i et afrikansk udviklingsland. Sundhedsmyndighederne har stadigt mere fokus på at lære de nye generationer om vigtigheden af et godt helbred og at forebygge sygdomme - sammen med en gruppe af jævnaldrende unge frivillige kan du være med til at gøre den vision til virkelighed.

Arbejd i felten sammen med fagfolk

Du vil få et spændende, lærerigt og varieret ophold i byen, Nanyuki, hvor du den ene dag kan observere lægers arbejde på en lokal sundhedsklinik og dagen efter kan tage med ud i lokalsamfundet for at tilse lokale indbyggere.

Under dit ophold som ung frivillig kan du deltage i workshops for at lære mere om tropesygdomme og aktuelle trusler såsom HIV. Du vil måske endda selv få mulighed for at videregive lektioner om sundhed og sygdomsforebyggelse ved at besøge lokale skoler og daginstitutioner. Her kan dine frivillige kræfter være med til at lære børnene, hvordan de skal passe på helbredet i fremtiden.

Bo med andre unge frivillige

Sammen med andre entusiastiske frivillige fra hele verden bor du hos en lokal værtsfamilie. Vores lokale personale står klar døgnet rundt til at give dig den nødvendige støtte, hvis det skulle blive nødvendigt.

I weekenden kan du tage en pause fra dit vigtige job som frivillig og sammen med dine nye venner tage ud at besøge en af Kenyas nationalparker og se det fantastiske dyreliv.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲