You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt inden for Medicin i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Filippinerne

  • Placering: San Remigio
  • Projekttype: Hospital eller klinik
  • Rolle: At lære om medicin ved at følge lokale læger og oplysningsarbejde
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillige på ungdomsprojekt i Filippinerne tilser lokal dreng

Du kan lære mere om lægefaget på dette ungdomsprojekt i Filippinerne. Her vil du sammen med din gruppe af jævnaldrende frivillige fra hele verden besøge et lokalt hospital, hvor I vil observere lægers arbejde.

I kan besøge forskellige afdelinger på hospitalet og møde læger og sygeplejersker. Det kan også være muligt at sidde med ved konsultationer, lære mere om journalisering og besøge ernæringsenheden.

Denguefeber og livsstilsygdomme som diabetes og hjertekarsygdomme er et stort problem i Filippinerne. Der er ganske få klinikker og sundhedscentre i landområderne, så frivillige spiller en vigtigt rolle i oplysnings- og forebyggelsesarbejdet i disse områder.

Vi støtter op om indsatsen ved at planlægge og afholde workshops om sundhed og hygiejne, og ved at arrangere outreaches i fjerne egne.

Vores lokale personale vil stå for alle aktiviteterne og sikre, at I får en grundig introduktion til de forskellige opgaver.

Sammen med andre frivillige fra din gruppe vil du bo hos en lokal værtsfamilie. Her vil I få filippinsk mad hver dag og lære mere om den lokale kultur.

I weekenden arrangerer vi en udflugt til en lille koralø nær Bogo. Her kan du snorkle, besøge et lokalt dyrebeskyttelsescenter og slappe af på stranden med dine nye venner.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲