You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Medicin & Spansk i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Ungdomsprojekt med Medicin & Spansk

  • Placering: Cochabamba
  • Projekttype: Undervisningshospital
  • Rolle: At lære om medicin og modtage spanskundervisning
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillig på ungdomsprojekt måler blodtryk på bolivianer

På dette ungdomsprojekt inden for Medicin & Spansk bor og arbejder du i et spansktalende miljø imens du lærer hvordan man praktiserer medicin i Bolivia.

Her vil du og din gruppe møde og observere lokale lægers arbejde, når de har konsultationer og når de har stuegang på hospitalet. Du kan også se frem til god spanskundervisning og praktisk arbejde på outreaches.

Projektet foregår i Cochabamba, hvor I også vil lære om traditionel medicin, deltage på førstehjælpskurser, lære at sy sting, og give indsprøjtninger. I hjælper også til på outreaches, hvor I besøger afsides landsbyer for at lave gratis sundhedsfremmende aktiviteter.

I vil også tilbringe en formiddag på en veterinærklinik. Her vil I observere en operation på et dyr. I de fleste tilfælde minder mennesker og dyrs organer meget om hinanden, så du vil her få en bedre forståelse for organer og hvordan en operation på et menneske vil forløbe. Dyrlægen vil give jer en grundig gennemgang af forløbet.

I Bolivia er spansk det dominerende sprog, og det er derfor oplagt at lære og øve spansk. Du vil få omkring 10 timers professionel spanskundervisning på dit ungdomsprojekt, og du kan forvente at undervisningen passer til dit niveau.

Du vil bo hos en lokal værtsfamilie sammen med andre frivillige fra din gruppe. I vil spise sammen med familien og I vil lære mere om tilværelsen i Bolivia.

Vores lokale personale vil arrangere en udflugt i weekenden, hvor I besøger kendte bolivianske steder som Tiwanakuruinerne, Sun Island og Titicacasøen.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲