You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Argentina

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Medicin & Spansk i Argentina

  • Placering: Cordoba
  • Projekttype: Undervisningshospital
  • Rolle: At lære om medicin og modtage spanskundervisning
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillige lærer og medicinens verden i Argentina

Dette ungdomsprojekt i Argentina er for dig, der gerne vil kombinere intens spanskundervisning med observation af lægers arbejde fra forreste række.

Argentina har meget tilfælles med Europa, og du kan bestemt sammenligne hospitalerne med europæisk standard og dermed få et relevant kendskab som du kan bruge på et dansk hospital.

Du får mulighed for at opleve en række forskellige afdelinger på hospitalet og at observere flere medicinske procedurer. Som ungdomsfrivillig har du også være mulighed for at deltage i lægefaglige lektioner.

Projektet er et perfekt tilbud til dig, der overvejer en fremtidig karriere inden for medicin og sundhed og gerne vil tilføje relevant erfaring til dit CV eller point til din kvote 2-ansøgning.

Lær spansk og bo med andre unge frivillige

Udover dit frivillige arbejde for unge på hospitalet får du hver dag to timers grundig spanskundervisning. Undervisningen vil blive tilpasset dit niveau, og den vil indeholde medicinske termer som du kan bruge på hospitalet.

Du bor sammen med andre jævnaldrende frivillige fra projektet hos en lokal værtsfamilie, som vil introducere dig for lokale skikke og traditioner. Vores lokale personale står til rådighed døgnet rundt under hele opholdet.

Vores lokale personale arrangerer også forskellige sociale og kulturelle aktiviteter i fritiden, så vi sikrer, at du får flest mulige oplevelser i løbet af dit ophold som frivillig. I weekenden vil du f.eks. besøge lokale bjerglandsbyer.

Glæd dig til at udforske smukke Argentina!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲