You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Argentina

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Menneskerettigheder & Spansk i Argentina

  • Placering: Cordoba
  • Projekttype: Projects Abroads menneskerettighedskontor
  • Rolle: At arbejde med menneskerettigheder og modtage spanskundervisning
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse med menneskerettigheder

Interesserer du dig for menneskerettigheder, og vil du gerne lære spansk, kan du prøve kræfter med begge dele på dette ungdomsprojekt i Argentina.

Du lærer om argentinsk historie og kultur, imens du laver frivilligt arbejde for unge med menneskerettigheder på græsrodsniveau. Du arbejder sammen med lokale socialrådgivere og vores egen menneskerettighedsadvokat, og du kan forvente god støtte og vejledning i dit arbejde.

Hjælp med at stoppe fattigdom og ulighed

Ved at arbejde side om side indbyggere fra fattige områder i Cordoba får du en god forståelse for deres daglige livsvilkår og udfordringer i forhold til at bekæmpe fattigdom, kriminalitet og xenofobi.

Sammen med andre unge frivillige på menneskerettighedsprojektet arbejder du med og lærer at hjælpe ofre for menneskerettighedskrænkelser og personer i risikogruppen. Arbejdsopgaverne for en ungdomsfrivillig kan for eksempel indebære at lave oplysningsarbejde til børn om social lighed, arbejde på et rådgivningsprojekt for hjemløse, oplyse fængslede om deres basale rettigheder, og du kan være med til at lave research.

Frivillige på 4-ugers projektet vil desuden besøge fængslet, La Perla. De vil ligeledes arbejde på en visuel kampagne i Cordobas centrum.

Lær spansk og bo med andre unge frivillige

Udover at arbejde på dit ungdomsprojekt vil du hver dag modtage spanskundervisning. Du får 2 timers privatundervisning om dagen, og det er tilpasset til dit niveau.

Du vil bo sammen med andre stærke frivillige hos en lokal værtsfamilie. Vores lokale personale står til rådighed døgnet rundt under hele dit ophold.

De arrangerer også sociale og kulturelle aktiviteter, så du får mest muligt ud af dit ophold som frivillig. I weekenden kan du f.eks. besøge traditionelle argentinske landsbyer eller andre af Cordobas seværdigheder.

Glæd dig til at opleve skønne Argentina!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲