You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Kina

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Jura & Business i Kina

Sommer
2 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 29. juli 2018 - Lørdag 11. august 2018

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Unge frivillige lærer om Kinas businessverden

Kunne du tænke dig at bruge to uger af din sommerferie på at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du får snuset til den kinesiske jura- og businessverden?

Du kan få en smag af Kinas rivende udvikling på et af vores ungdomsprojekter i storbyen Chengdu.

Få indblik i den kinesiske forretningsverden

Du og de andre unge frivillige vil besøge et kinesisk advokatfirma og forskellige juridiske afdelinger, og du vil rejse hjem med et interessant indblik i kinesisk selskabsret. Dine arbejdsopgaver som ung frivillig kan for eksempel være korrekturlæsning, research af casestudier og at opstille sammenligninger mellem det kinesiske og udenlandske retssystemer.

Du vil også besøge store kinesiske virksomheder og høre præsentationer af deres arbejde, ligesom at du vil få opgaver fra disse virksomheder. Dette vil give dig et unikt indblik i international forretningsførelse.

Bo med andre unge frivillige

Du og de øvrige frivillige bor sammen i en af vores lejligheder, så dine nye venner fra hele verden er altid lige i nærheden. Vores lokale personale er aldrig langt væk, og du kan altid få fat på dem, hvis du har brug for dem.

I weekenden besøger du et spændende center for pandaer. Du kan også gå op til Quihcheng-bjerget, Leshans kæmpe Buddha, besøge Jiang Yan vandprojektet eller opleve Chengdus øvrige seværdigheder.

Din tur til Kina som ungdomsfrivillig bliver en rejse, du sent vil glemme!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲